• yossarianHUN
    "Tegnap mentem egy olyan kört ahol 1 lövésre volt tőlem egy bmp kb 50 méteren belül. Célkereszt rajta, szűkítés megvolt, majd a lövés pillanatában a földbe húzta a lövésem, ezzel esélyt kapott a low hp-s és meghaltam. Ez tipikus wot szindróma." - Na én erre szoktam azt mondani hogy szektázás, más szóval érzelmi alapon magyarázzunk bele bizonyíthatatlan és logikátlan dolgokat a játékba. A WoT-ban is mindig megvolt az a tábor, aki égre-földre esküdözött, hogy itt bizony Ivánék tekergetik sunyiban a kapcsolókat, és direkt kicsesznek velem, mert nem fizetek. Aztán voltak azok is, akik azt mondták, hogy akkor csesznek ki velük, ha fizetnek, ezáltal megakadályozva a túl gyors haladást. Félelmetes az emberiség, ha az ilyen babonaságok kitalálásáról van szó, bár elvégre mindig meg kell magyarázni valahogy azt amit nem értünk, és ilyenkor az emberi természetből eredően általában kapásból a bűnbakkeresés szokott előkerülni. Ugyanaz, mint a középkori boszorkányüldözések, csak kicsiben.
    Én öt évig wotoztam, és soha nem találkoztam ezekkel a mágikus mellélövésekkel. Vagyis de, találkoztam, csak épp ugyanúgy prémmel, mint prém nélkül. Abban a játékban a legtöbb változóra 25% random faktor érvényes, és pont azt szeretik elfelejteni az emberek, hogy a randomba simán beleférnek a szélsőségek, mert az, hogy nekem 50-50 esélyem van egyest vagy kettest dobni, baromira nem jelenti azt, hogy folyamatosan egy-kettő-egy-kettő sorozatokat fogok dobálni. És ha 100 csata alatt egyszer rohadtul mellélőtt valaki az RNG miatt a 20 méterre lévő ellenségnek, akkor máris előkerültek a vasvillák meg a fáklyák, hogy SerB megint direkt belenyúlt a rendszerbe, hogy elcsessze a játékomat.

Az meg, hogy f2p egy játék, de képesek sokszor a legalapvetőbb dolgokért is pénzt kérni, inkább szóra sem méltató, de ez egyéni vélemény. - Ezzel megint nem értek egyet, a WoT és az AW jelenleg gyakorlatilag egyedülállóak abban a tekintetben, hogy úgy lehet ingyenesen játszani, hogy a fizető játékosok semmilyen játékmenetbeli előnyhöz nem jutnak (bár ez a rendszer a WoT-ban lassan megborulni látszik). Épphogy örülni kéne, hogy nem úgy működnek a dolgok, mint az ingyenesen játszható MMO-k 95%-ában, hogy pénzért kétszer akkorát sebző, meg kétszer több páncélt adó, satöbbi satöbbi cuccot vehetsz. Ebben a játékban jelenleg semmi pay 2 win nincs, maximum egy-két az átlagnál valamivel jobb prémium jármű, de ezek sem kiugróak.