• AJensen
    Tévedés! Nem a pénzre utaltam, hanem a játék mechanikájára, hogy hogyan vesznek rá, hogy vegyél prémiumot.
    A jó játékos ingyen is tud játszani, amíg nem kezdik el szabotálni a játékát.
    Tegnap mentem egy olyan kört ahol 1 lövésre volt tőlem egy bmp kb 50 méteren belül. Célkereszt rajta, szűkítés megvolt, majd a lövés pillanatában a földbe húzta a lövésem, ezzel esélyt kapott a low hp-s és meghaltam. Ez tipikus wot szindróma. Persze a meccs fölényesen lett elbukva 0-11 arányban. Még ha csak én tapasztalnám egyedül az ilyen disznóságokat, de a többi társam is. Pedig ők rendszeres fizetők.
    Én úgy vagyok vele, hogy tojok rá nagy ívből vesztek vagy nyerek. 1 a lényeg, hogy hagyjanak játszani. Ne szívassanak olyan dolgokkal, mint a mellélövés, földbe lövés, a semmiből szanaszét szedő ellenfelek (mbt-k is). Ha meglövök egy gyenge pontot akkor menjen át a lövés, stb.
    Maga a prémium rendszer az ami miatt szar a pvp. Az meg, hogy f2p egy játék, de képesek sokszor a legalapvetőbb dolgokért is pénzt kérni, inkább szóra sem méltató, de ez egyéni vélemény. Egyébként játszottam már több f2p-ben, ahol költekeztem, de ott nem éreztem a susmust a háttérben.
    A f2p-ben sokszor a balansz veszik el a prémium dolgok miatt.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.11.05. 11:19:21