• FosTalicskaa
    AJensen panaszkodott a pénzkereset miatt.

Te: "Nem értem mi a probléma, per pillanat 9 millió kreditem van, úgy, hogy gyakorlatilag csak T8 MBT-vel játszom."
    Nyilván a saját ostobaságod miatt képtelen voltál megérteni, hogy prém nélkül sokkal lassabban fejlődsz.

Én: "Mert prémiummal játszol. A 3 nap alatt minimális mennyiséget játszottam, de még így is 0-ról megvettem egy 5-ös tankot és lett 2 millió kredit tartalékom. Szerintem, ha nem lett volna ez a Hello Wien akció, akkor még mindig az 5-ös tankra gyűjteném a pénzt és kb most járhatnék 500k creditnél."
    Tényeket írtam. Ez történt velem. Még csak nem is azért, mert panaszkodnék emiatt. Nem érdekel. A magasabb tier meglesz amikor meglesz. Annyira nem izgat ez a játék, hogy erőlködjek itt orrvérzésig. És ebből összekombináltad, hogy igazzi magyarként nem akarok költeni semmire, de ELVÁROM, hogy minden azonnal megegyen. Ok. De ha az szegénységi bizonyítványt jelent, hogy egy suttyó fórumtroll nem tud olvasni és ezért belémkötött akkor elfogadom... Legalább lett egy újabb bizonyítványom, majd beírom a CV-mbe is.