• yossarianHUN
    Hát ha havi 3000-et sajnálsz a játékra, akkor így jártál, meg is érdemled, hogy szívj. Nem értem miért hiszik emberek, hogy egy árva fillér ráfordítás nélkül majd dúskálnak a kreditben, ha így lenne, kettőt pislantanál, és tönkremenne a játék. Napi száz forint szerintem senkit nem vág földhöz, de ha igen, akkor keressen mást. Azt meg honnan veszed, hogy nem fejlesztik a PvE-t? Bár végülis már legalább egy hét eltelt azóta, hogy olyan patchet adtak volna ki, amiben fejlesztették.

Komolyan hagyd már ezt a stílust, mert rohadt idegesítő, bár ezzel valószínűleg te is tisztában vagy. A WoT fórumon is ezt nyomtad évekig, hogy vadul függsz a játékon, de azért napi rendszerességgel telefosod a fórumot gyalázkodó, pocskondiázó hozzászólásokkal, amitől mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében. Ott egy idő után megelégeltem, és figyelmeztettelek, hogy hagyd abba, de mivel itt nincs kéznél a házigazda, látom itt kívánod folytatni a pályafutásodat. Csinálhatod, ha neked ez jó, de innen is hamar ki leszel utálva.