• yossarianHUN
    Általában a leggagyibb T8 MBT-nek mondják (ami a baromi erős konkurenciát figyelembe véve igaz lehet), de nem nagyon találkozni velük, úgyhogy nem sokszor volt még lehetőségesem élesben tesztelni a védelmüket. Az tény, hogy a tornya elég weak spotos, nagy batár a kupolája, és az optika is viszonylag sebezhető, tehát Challenger 1 effektus. Ennél lejjebb viszont nem nagyon találtam rajta fogást. Garázsban nézegetve a toronygyűrűje felett elég masszívan shot trapnek tűnik a torony alja, de úgy rémlik, pattantam a gyűrűről, mikor próbáltam. Látszik, hogy az emberek félnek tőle (mármint a birtoklásától), mert amilyen sok Challenger van, ahhoz képest egy, talán két Arietét láttam eddig. PvE-ben gyakrabban találkozik vele az ember ellenfélként, de az nem túl mérvadó. Berakhatnák már a gyakorlószobát, lenne pár tank, aminek nem bánnám, ha nem élesben kéne kitapizni a gyenge pontjait. Főleg azt imádom, mikor 2A5-ben ülve, izzadó homlokkal simizem a célkereszttel az ellenséges T-90 testét, keresve a rést a pajzson, tudván, hogy ha a csóka nem balfék, mindjárt jön a 700-as saller.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.23. 05:30:38