• FosTalicskaa
    Mint mondtam éveken kersztül wotoztam, szóval tisztában vagyok a játék működésével. És azért merem leírni a WoT-ot ide, mint tapasztalat, mert ez a játék egy hatalmas copy-paste. Ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal mint a másik játék. Még a mikrotranzakciók is ugyanazok. A camo festéseknél már csak röhögtem amikor megláttam. 7, 30 nap kreditért, permantent goldal... wow. Biztos sokáig ment ezen a brainstorming.
    A scout tankok taktikája kimerül abba, hogy berohansz középre, fedezék sem kell mert úgy se vesz észre senki, hacsak nem jön arra az ellenfél scout, de az sem gáz mert ha nem állsz meg, úgysem talál el semmi, ha 70-el száguldozol, betonon, 120. Közben persze mutatod az egész enemy teamet a sajátjaidnak aztán annyi. Ha nincs felderítő a környéken akkor meg akár 200 méterről nyílt terepen is elkezdhetsz rakétázni, géppuskázni, mert egy MBT, TD nem fog észrevenni! Hol van ebben a taktika?
    Az átütés/péncél is egy rossz vicc kategória. Gondolom fontos volt nekik a minél gyorsabb béta indulás, ezért csak összedobták ezt a részét, hogy majd lesz valahogy. Biztos vagyok benne, hogy ez nem fog így maradni. Balanszolással is el vannak maradva. A scoutok például egyszerűen csíter tankok.
    Az összes 15-2-es defeat mind azért van, mert az ő scoutjuk előrerohant "taktikázni" a fent említett módszerrel, míg a tiéd egy retardált kis hülyegyerek volt, aki hátulmaradt snipe-olni és az enemynek voltak célpontjai a mieink pedig csak forgolódtak meg meresztették a szemüket, de úgysem láttak semmit, aztán elfogyott a hp-juk. A vereségeim és a nagyarányú győzelmeim 99%-a ilyenekből állt. Gondolom mondanom sem kell, hogy szoros meccs egyébként nagyon ritkán van.
    Ez ugyanaz a wot féle igazságtalan spotting rendszer ami akkor domborodott ki leginkább mennyire katasztrofális is amikor elkezdték behozni a szuper medium meg light tankokat a hihetetlen camo értékeikkel.

Ha nem lenne benne a PVE ami igencsak szórakoztat még mindig (annak ellenére hogy már kezdem kitanulni az összes pálya, összes spawn helyét) már ezt is töröltem volna a fenébe....