Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát úgy fogalmaznék, hogy ez a WoT, de modern tankokkal és javítva vannak a bosszantó hülyeségek. Nekem ennyi pont elég kezdetnek. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy a legénységet nem tudod továbbvinni.
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Persze értem én, nyilván macera lett volna csinálni egy mindkét tankostól gyökeresen eltérő és új saját tankos játékot, de ez egyszerűen akkora copy, hogy a wargaming helyében simán perelném őket... Aki játszott valaha a wottal, annak ebben semmi új nem lesz, mármint a játékmenetet és játékélményt tekintve, ami pedig pont a lényeg lenne. Míg azért a wot után a war thunder TELJESEN más volt.
Nekem ezért is csalódás ez a játék, mert én nem egy felturbózott grafikájú wot DLC-t vártam, mikor a legelső trailer kijött, nagyot jónak ígérkezett... Biztos van akinek ez is bejön majd, főleg az elején, amíg még tart az újdonság varázsa, de hogy aztán meddig lesz életképes, az jó kérdés...
A grafika és a hangok jobbak persze mint a wotban, de szerintem ez a pár nap teszt elég is lesz nekem ebből, sajnos megint nem sikerült egy élvezhető (és pláne egyedi....) tankos játékot csinálni. Ha szenvedni akarok, arra ott a wot, ha más kell mint a wot, arra ott a war thunder, tehát ez a játék fölösleges...
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.09.25. 22:09:19
űha 24órával megtolták a stress test, vasárnap estig mehet a game yay
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ToCsEk
#1104 valami obj nevű , szerintem csak egy ághoz lesz jó, de ne legyen igazam
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
szerintem a csávó dealernél lesz, neve passz 😄 ott van a többi T tank
mondjuk igazán fel rakhatnák x+1 tárhelyre, nah meg ott lehetne a torrent megoldás is 😞
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nekem lejött tegnap 3óra alatt, maxal jött 1,5mbs
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A korábbi pts 23giga, a telepítője 20giga, a mostani szintén ennyi, tehát kb. ott van a méret, mint nálad. Amúgy, ha a launcherben a play gombon lévő lefelé mutató nyilacskára rányomsz, ott a delete game (22,71) és delete installation files (19,22) konkrétan megmutatja mekkora a cucc.
vajon hány száz gigás lesz mikor kijön a test fázisból?
Letöltő rendszerük is gagyi eddig.Remélem majd amikor ténylegesen kijön akkor patcheknél nem kell újra és újra 20-25 gb-okat leszedni. Hanem csak az adott frissités mb-jait.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.25. 12:14:32
angelus1991ster.blogspot.hu
Megkapják az "exclusive reward - the Object 155 tier 3 premium main battle tank-ot" azok is akik részt vesznek a stress test alatt. Van is felháborodás EA-k részéről.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
!Forza Ferrari!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.