5226
  • SzocsA
    Ebben a játékban mivel, milyen programmal rajzolják, szerkesztik meg a tankokat és a másikban? A wotnál a belépésnél látok olyat kiírva, hogy autocad 2005 meg a delphi 7
  • Dewri
    Biztos amolyan "easter egg", mint a filmekben szokás: ha észreveszik a felhasználók és jelzik, akkor majd bejelentik, hogy ez volt a meglepetés...:)
  • yossarianHUN
    Valszleg nem is a pályatípustól, hanem az adott tankkal ment csaták számától függ. Itt a két verzió, eleinte nekem is olyan volt, mint a másik T-72-nek, aztán pár csata óta már ilyen. Mondjuk az is lehet, hogy az applique armor fejlesztés hozta magával, az meg csak azért fura, mert annak elméletileg a tornyot kéne erősítenie, ehhez képest azon semmi változás nincs. Nyilván csak kozmetika, de azért fura, hogy egy árva szót nem szólt róla az Obsidian.
  • Dewri
    Lehet, hogy tényleg csak egy jópofa fícsör, semmi extra... Ahogy a bekapcsolható lámpa is csak látvány, nem számít bele a láthatóságba hogy fölkapcsolod vagy nem.
  • Userx2
    Nem tünt fel kb 40 csata alatt. Figyelmes vagy.
  • yossarianHUN
    Egyébként észrevettétek, hogy a T-72-nek más a köténye havas és nyári pályákon? Illetve a Leo 2 torony mögötti tárolórekeszében hol vannak cuccok, hol tök üres. Erről szólhatnának pár szót a fejlesztők, mert jópofa fícsör, de még mindig nem tudom pontosan, mi befolyásolja.
  • yossarianHUN
    Én igen:) 26. alkalommal már nem tud nagy hatást kiváltani a hirtelen köréd éledő botok hada. Meg mondjuk lehet tudni, hogy hova nem kell állni, ha nem akarod, hogy hatan vegyenek körbe egyik pillanatról a másikra.
  • Jeffjohnson
    PvE-ben 5, PvP-ben 3 ember lehet.
  • Gilmoor
    létre lehet hozni szakaszt? És ha igen mekkorát? Akár egy full party lehet egy szakaszban?
  • Dewri
    Elindultam a finomító felé, de még sehol nem tartottam (a Chief nem szaladgál 80-al...), mikor jött a spot és kaptam egy lövést. Ekkor értem el egy sziklát. Ott szaroztam egy ideig, aztán gondoltam haladok tovább, de ahogy kimentem, jött a rakéta is. Látni persze semmit. Így a következő szikla mögött ragadtam, mert onnan meg már az MBT70 fogott meg. Szóval nem jutottam el a finomítóig. És mivel ez wot ctrl-c/ctrl-v játék, így természetesen a kifullozott tier900as tankkal is ugyanúgy 15-3 bukta lesz egy-egy kör a PvP-ben, fele mellélövéssel, szóval csak toljátok, én kösz nem...

Azért nem minden PvE pálya unalmas. Mondjuk egy Banshee hard vagy a Wildfire hard marhára nem egyszerű, mert mindenhonnan jönnek a botok, nem csak szemből és tier6 csapattársakkal már Abrams figyel szemben, meg Leopard 2a5, azokat azért nem üti be akármi, főleg ha közben van mellettük még 4-5 ellenfél, mögöttem respawnol további 2 és már csak ketten vagyunk életben a csapatból. Ilyenkor azért nem szoktam unatkozni...
  • Userx2
    Ez az M60A3, mekkora lassú dög közepes motorral. De majd az XM1...
  • plutoka
    Ha MBT-vel vagy, szinte mindig fognak látni a spotterek, de hát nem is a bujkálás a célod azzal. A TD valóban kicsit erősek, itt is, mert jó sebzés, jó átütés és jó camo + mozgékonyság is megvan, de cserébe eltalálod 2x és már nem is ugrál. Wot csillagrombolót azért ne hasonlitsd egy rakétához :) Jó példa rá a csak eregetni tudo Swingfire. Simán benne van, hogy amikor rálövök egy t64-re, egyik rakéte se sebzi meg, de az is, hogy mindkettő, csak épp akkor is még alig csipet le belőle. Ne felejtsd el, hogy rakétázni azért nem olyan "egyszerű". KEll hozzá egy spot, ami nem bujkál semmi mögött / melett + 3 másodpercig állj egy helyen mielőtt lőhetsz + rakéta utazási ideje alatt szintén célratartás, és erős imádkozás h vagy ne vegye észre a rakéta jelzést, vagy ne tudjon fedezék mögé húzodni. Ezt fejeld meg azzal h a lövés pillanatába leesik jelentősen a camod, emiatt jó célpont vagy az ellenségnek, és persze te nem mocoroghatsz túl sokat, mert hát magától nem tart célra a rakéta.
    Magasabb tierben sem kell félni minden rakétátol, Terminator 4 rakétája pl szemből meg se sebezz egy saját tierű MBT-t. De persze ha seggét vagy oldalát mutatja...
    Ennél magasabb tierűvel még nem volt szerencsém játszani, egy BMD-4-re már nem biztos h merném ezt mondani, mintha ő tudna 1k sebzésű rakétát küldeni.

A legszebb viszont amikor az MBT-70-ek már kinjukba rakétát töltenek, mert nem ütnek át egy másik hasonszőrű tankot :)
  • Jockey
    pvp
  • AJensen
    Pvp-ben amíg balanszolt elosztást nem csinálnak pl. kb egyforma szintű játékosok mind a két oldalon, vagy kevesebb light, és td, több mbt.
    Volt pár érdekes pvp meccsem nekem is, ahol sajnos az jött le, hogy a láthatatlan tankokra nem tudsz visszalőni. 4-5 lövés után 1x dobta le a camot és rátudtam lőni. A rakétások az egyik legfőbb probléma. Kb olyan erejük van itt, mint a wot-ban a csillagrombolónak.
    Pve-ben pedig javítani kellene a fix ledobási zónákat, és randomra cserélni, hogy még véletlenül se lehessen kitanulni a pályákat.
    Pvp szerintem sanszos, hogy nem fog változni. Itt is a mikrotranzakció-ra fognak rámenni, ennek pedig első számú jeleit mutatja az egyoldalú meccsek.
    Mit lehet tenni? Hátrább marad az ember, vár egy kicsit, olyan helyekre menni, ahol a td-k és spotterek kevésbé látnak, minél több dmg-t kitolni, hogy legalább egy ember kitűnjön a balfékek sorából (tiszt. a kiv.).

Userx2 - képet nem készítettem, de dragon 300-90-el tegnap 4500 dmg-t toltam ki saját szinten.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2015.10.21. 09:21:14
  • Userx2
    Szerintem rakjunk be pár kövérebb PVP eredményt. :-)
  • yossarianHUN
    Nem akarok kötözködni, de ott kezdődik, hogy mit kerestél Pipelines-on MBT-vel bármilyen szikla mögött? Ott kapásból a finomítóhoz kell menni, ahol lehet tornyozni és csikicsukizni. Én speciel pont ezt élvezem, hogy van kihívás. Ha kitennének elém 10 darab folyamatosan újratermő céltáblát, akkor biztos összeszednék 50k sebzést meg több tucat killt, de semmi izgalom nem lenne benne. A botok pedig nem nyújtanak ennél sokkal több kihívást, főleg úgy, hogy mindig ugyanolyanok, és ugyanonnan jönnek. Én a PvE-től kapok lassan hányingert, mert baromi repetitív és unalmas egy idő után. Ezen majd remélhetőleg segít, ha a következő patchben behozzák az új küldetéseket.

Egyébként az MBT-70-t T4-től felfelé simán be lehet lőni a tornyán, csak meg kell várni, amíg épp nem vergődik.
  • Dewri
    Na bementem a Chieftain-nel PvP-be, mert annyira isten PvE-ben, hogy gondoltam a 395 toronnyal majd királykodok egyet. Tökéletes MM, csak 2 db tier6, ebből egy MBT70 meg valami rakétás szar, pár ötös, sok négyes, Pipelines pálya. 235 sebzést osztottam ki mielőtt kinyírtak, számos mellélövés is sikerült. Természetesen a szélső sziklák egyike mögött ragadtam és természetesen, ahogy a csatáim 90%-ában, a 15 ellenfélből a 2 db top tier6 tartott végig tűz alatt, ahogy kinéztem, kaptam a lövést/rakétát. MBT70-et nyilván nem ütöttem át semmivel, repesszel adtam neki 88 sebzést. Ennyi. Egy szikla mögött ültem végig, 235 sebzést osztottam ki és vereség lett, az ellenfél fél csapata megmaradt, 531 xp és 19ezer kreditért. Ennyi kreditet PvE-ben is kapok, xp-t meg 3x ennyit simán, csak éppen ott tankként harcolok a Chieffel, nem egy szikla mögött ücsörögve várom a halált esélytelenül saját tierben, 395 mm páncél mögött, 300 mm átütéssel...

235 sebzés és mellélövések azzal a tankkal, amivel 11ezret összelőttem PvE-ben, 43 lövésből 42 találati aránnyal... Ennek konkrétan mi értelme van? Ki élvezi ezt a fost?

Szóval a PvP továbbra is felejtős, a véleményem továbbra sem változott, csak megerősítést nyert. Lényegtelen milyen tankkal megyek be és mikor, hiszen éjjel fél 3kor is nálam van minden agyhalott és szemben van minden pro/pénzes gyökér, és ezen a játék összes jármű és MM balanszolása sem fog soha változtatni a jelek szerint sajnos... Szerencsére úgy látom ezek hajlandóak szépen fejleszteni a PvE-t is, nemcsak a normált, így nem lesz probléma hosszú távon sem.
  • Me0w
    En bevallom megvettem az MBT-70-et es imadom, PvE-ben is nagyon jo, PvP-ben is tokeletes, szerintem.
  • Prince23
    Biztos éjszaka mentél játszani, akkor fordul elő ilyen... Amikor kevés player van fent. Nekem eddig Tier 5-tel csak Tier 6-ot dobott be. Persze kivétel van, ami csak éjjel fordul elő. amikor +3 tier különbséget rak be, mint a Wot-nál alapból :)
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.21. 00:03:15
  • Userx2
    Védd meg, nehogy lehúzzam itt a játék talán legerősebb gépét. :-)
  • yossarianHUN
    Persze, de az azért van, mert nincs elég játékos a szerveren, vagy mert T8-ból még nincs annyi, hogy normálisan szét tudja osztani őket (most már van). Az MM alapvetően 2 tierre van belőve. Akkor valami nagyon mázlis G-pontot találhattál el, mert a T-90 teste rohadt erős, még a 2A5 500 penesével sem egyszerű beverni.
  • ikarus44
    Oké értem. Amúgy én is sejtettem, csak azért mégsem akartam már elsőre paraszt lenni, mert ki tudja. De azért velem sem kell annak lenni, csak mert igyekeztem emberi módon írni neki.
  • Userx2
    "ahol maximum 2 szint különbségű tankokat vezető játékosok mérhetik össze tudásukat"
    Van +3 tier MM besorolás is, de gondolom később nem lesz gyakori. Egyszem 8-ast berakott ellenünk a T-90 személyében én meg stock 5-ös T-72 uralban csapatunkban csak 7esek max. Nem bosszantott kicsit sem, mert tesztelhettem az LFP-jét. Második ágyúval (309 pen) belőttem pedig beforgatta kicsit. Kicsit meglepődtem.
  • Phara
    köszi
  • yossarianHUN
    Az Object Detail a beállítás, amit keresel.
  • Dewri
    Ilyen névvel és azzal, hogy fogalma nincs milyen gépe van, szerinted van értelme profi módon magyarázni neki, hogy melyik jumpert pöccintse át vagy milyen verziójú drivert szedjen le? Hagyjuk már. Ha meg bot vagy troll, akkor igencsak elszomorító, hogy ilyenek is játszanak, persze ez megmagyarázza a csapatok összetételét...
  • Phara
    Lehet állítani a max látótávolságot grafikai beállításokban?Én nem láttam,és ebben az előző linkben oda van írva.
    Utoljára szerkesztette: Phara, 2015.10.20. 19:11:17
  • kissssss
    Sziasztok. a játékindítása után a betöltésnél egyszerűen lefagy. Hang (zene) beakad és kész. Próbáltam már HD,SD változatban is letölteni. sajnos ugyan az. Nagyon megköszönném ha tudna valaki értékelhető segítséget adni. Köszönöm

(troll mod off)
  • yossarianHUN
    AW bétateszt
  • Userx2
    Hagyd. Bot vagy troll.
  • ikarus44
    Néhány hsz.-al lentebb már adtunk néhány tippet (köztük magam is), sajnálom hogy nem megy. Tényleg, de azzal semmit sem érsz el hogy hogy állandóan beírod, pedig szerintem még saját magad is tudod, hogy már itt nem tudsz ennél több segítséget kapni. Próbáld meg azt a fórumot amit Userx2 ajánlott. Többet hidd el nem tudunk segíteni. Esetleg próbáld meg holnap megint. Hátha lesznek fenn olyan fórum tagok is akik jobban értenek a gépekhez.
  • verjembele
    Sziasztok. a játékindítása után a betöltésnél egyszerűen lefagy. Hang (zene) beakad és kész. Próbáltam már HD,SD változatban is letölteni. sajnos ugyan az. Nagyon megköszönném ha tudna valaki értékelhető segítséget adni. Köszönöm
  • yossarianHUN
    Nem is értem, miért vannak prém tankok, ezzel a T-64-gyel körönként szinte mindig megkeresek 100k körüli kreditet. A saját árát 5 kör alatt visszahozta, és mire elérem a T-72-t, pocsolya gazdag leszek.
  • Sz_i_l_a
    Egy részével teljesen egyetértek, amit leírtál egy részével nem!
    Ha én spottal megyek be a spoterekre megyek rá és ha rohangálós idióták az ellen ki is nyírom őket és ilyenkor általában nyer is csapat, persze ha az mbt-ék nem cseszik el, mert érdekesen nálam működik a pattogás, sőt nem egyszer sokszor az ellen MB-étT HE faragom le ő meg folyamatosan pattog rólam, mert nem váltana lőszert és beírja, hogy csaló vagyok.
    Persze a sebzésen van mit még javítani, de ez KEZDŐ BÉTA állapot és mint írtam játszottam a WOT és a WT kezdő bétájával és ez mérföldekkel jobban indított, lehet csak én nem felejtek???!!
    WOT-ot meg felejtsük el, mert teljesen elszarták azt a játékot már nem összehasonlítási alap /sajnos/
    Igaz, csak 23K csatám volt vele, de attól függetlenül örülök neki, hogy behozták az online piacra ezt a játékstílust, mert így egyre több ilyen játék lesz, amiből lehet válogatni kinek mi tetszik.
  • femate
    Valaki Tier5 PVP vagy PVE? IGN: Vernux
  • Userx2
    Eszközkezelőben nincs kérdőjeles hardver?
    Ne kérdezd meg hol találod! Ez egy konkrét game topicáriuma.
    prohardver fórum
    Itt nagyon penge arcok tudnak segíteni, ha egy kicsit értesz a géphez. Ha kicst sem verjedbele vidd el valami hizzáértőhöz felderítésre.
  • ikarus44
    Próbáld úgy elíndítani hogy kikapcsolod a vírusirtót, ha úgy elindul megvan a hibás. Ha ez után sem indul akkor indítsd újra a gépet hátha az úgy megoldja. több ötletem nincs.
  • ximix #1903
    Ez így nem lesz egyszerű. Valaki hozzáértő sem ártana, pl kap e elég feszt a videó kártya, fent vannak e a friss driver-ek, és kiegészítő progik ...
  • FosTalicskaa
    Mint mondtam éveken kersztül wotoztam, szóval tisztában vagyok a játék működésével. És azért merem leírni a WoT-ot ide, mint tapasztalat, mert ez a játék egy hatalmas copy-paste. Ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal mint a másik játék. Még a mikrotranzakciók is ugyanazok. A camo festéseknél már csak röhögtem amikor megláttam. 7, 30 nap kreditért, permantent goldal... wow. Biztos sokáig ment ezen a brainstorming.
    A scout tankok taktikája kimerül abba, hogy berohansz középre, fedezék sem kell mert úgy se vesz észre senki, hacsak nem jön arra az ellenfél scout, de az sem gáz mert ha nem állsz meg, úgysem talál el semmi, ha 70-el száguldozol, betonon, 120. Közben persze mutatod az egész enemy teamet a sajátjaidnak aztán annyi. Ha nincs felderítő a környéken akkor meg akár 200 méterről nyílt terepen is elkezdhetsz rakétázni, géppuskázni, mert egy MBT, TD nem fog észrevenni! Hol van ebben a taktika?
    Az átütés/péncél is egy rossz vicc kategória. Gondolom fontos volt nekik a minél gyorsabb béta indulás, ezért csak összedobták ezt a részét, hogy majd lesz valahogy. Biztos vagyok benne, hogy ez nem fog így maradni. Balanszolással is el vannak maradva. A scoutok például egyszerűen csíter tankok.
    Az összes 15-2-es defeat mind azért van, mert az ő scoutjuk előrerohant "taktikázni" a fent említett módszerrel, míg a tiéd egy retardált kis hülyegyerek volt, aki hátulmaradt snipe-olni és az enemynek voltak célpontjai a mieink pedig csak forgolódtak meg meresztették a szemüket, de úgysem láttak semmit, aztán elfogyott a hp-juk. A vereségeim és a nagyarányú győzelmeim 99%-a ilyenekből állt. Gondolom mondanom sem kell, hogy szoros meccs egyébként nagyon ritkán van.
    Ez ugyanaz a wot féle igazságtalan spotting rendszer ami akkor domborodott ki leginkább mennyire katasztrofális is amikor elkezdték behozni a szuper medium meg light tankokat a hihetetlen camo értékeikkel.

Ha nem lenne benne a PVE ami igencsak szórakoztat még mindig (annak ellenére hogy már kezdem kitanulni az összes pálya, összes spawn helyét) már ezt is töröltem volna a fenébe....
  • verjembele