Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
bekescsaba #1587 Így 150 csata után most volt az első olyan PVP csatám, ahol 3 ellenfél ellen lehoztam a meccset. Na ez amúgy nem lenne nagy szám, de ami miatt mégis az, hogy tudatosan cserkésztem be őket, tudtam merre kerüljek, hogyan vadásszam le őket, az első csata, ahol tökéletesen átláttam a pálya adottságait, és nem csak ültem, hogy elém sétáljanak.
A wothoz hasonlítva pár dolog zavar ebben a játékban.
1, A wotban eleinte zavart, hogy csak 2 pályát dob be a kezdőknek. Na itt meg vagy 10-et, így annyi esélyem sincsen, hogy viszonylag hamar betanuljak egy pályát, és valami tudatos dolgot csináljak rajta. A wotban legalább mire kipróbáltam az összes tier 1,2,3-at, már volt fogalmam, merre hány méter azon a 2 pályán.
2, Nagyon szegregáltak a PVP csaták. Azaz minden heavy megy a városba, olajfinomítóba, apátságba, a széleken meg genyáznak egymással a lightok, és a TD-k. Jóformán csak a végjátékban van esélyem heavyre lőni. S mindíg ez a forgatókönyv. Ha valamelyik csapat megnyeri a papírtankok csatáját, az istenért sem menne be a városba hátbatámadni az ellen nehéz tankjait.
3., Eleinte tetszett a felszerelések nagy száma, és variálhatósága, az viszont zavar, hogy ugyanarra a tankra más - más felszerelés kell PVP-re, és PVE-re. Meg kéne oldani az ingyen cserét, ha már megvettem mindkettőt, had cserélgethessem már ingyen egy azon tankon.
4., Van egy felesleges ág, az arty. Semmi haszna, nem sebez, ki lehet mozogni, pont a hevyket nem tudja támadni (okok: lásd fent 2-es pont), aki meg azt írja, hogy lightot lőtt vele, az hazudik. :-)
5., A PVE kiegyensúlyozatlansága. Egyszerűen a lightok, rakétás támogató tankok minden sebzést leszednek a heavyk elől. Kerülnek, felderítenek, hátbaszúrnak, szinte minimális mozgásteret engedve ilyenkor a nehezeknek.
6., Túl sok a fedezék,a domb. Minden pályán vannak halál katlanok, oda most már senki sem megy, ezeket megkerülni nagyon nehéz, így legtöbbször arról szól a harc a szárnyakon, hogy ki lő pontosan, ki ugrik hamarabb vissza a fedezék mögé.
7, Nagyon pontosak az ágyúk. Itt nem lehet arra számolni, hogy futkározok, mire rám szűkülnek, már máshol vagyok.
8., A nehézgépuskák dominanciája. Gyakorlatilag a játékban szereplő tankok kb 20 %-át nem ütik át szemből, minden mást igen. Iszonyatos dpm-el rendelkeznek, a kedvencem a NATO tier 7-es menyét, 7800-as dpm-el. S amíg tölt, rakétázgat. Ellenben a heavyk meg......
Szóval el kéne érni, hogy jobban keveredjenek a tankok, átlőhetőbb pályák kellenének.
Én így látom most, aztán 2000 csata után lehet, én cáfolom majd ezeket a mondatokat.