• patchaou
    Én sem gyűlölöm egyik játékot sem, igazából a játékhoz seggbuta játékosokat gyűlölöm, de olyan szinten, hogy a wotot már csak akkor indítom el, ha épp valami megbízást csinálok. AW-ban még megvan az újdonság varázsa ami ellensúlyozni tudja a játékosok okozta agyfaszt :)
    És valamelyest azért elégedettséggel tölt el, hogy itt is mindig a tabella felső részén végzek sebzés és xp tekintetében :) A zenékkel semmi bajom, ha zenét akarok hallgatni csata közben arra van egy partíciónyi mp3 :) Az mm teljesen rendben van, mármint ami a tankok leosztását illeti, azzal egyébként a wotban sincs bajom, sőt Én jobban élveztem a régi rendszert amikor nem csak 2 tier különbség volt.
    Sajnos az esl és egyéb hasonló témák nem jók arra, hogy elkerülje az ember az átlag játékosokkal való csatát, mivel többnyire adott típusú tankok kellenek fullra felszerelve komoly legénységgel, szóval ezeknél a tankok húzása és fejlesztése nem megoldható, csak a randomban. Én abban bízom, hogy itt aw-ban előbb utóbb lesz olyan mód amiben a csapattársak is botok :)