Háború egy civil szemszögéből
-
Ahogy látom egyre nehezedik a játék, ha a lockolt csapatok felnyílnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a supermarketben az erőszakoskodó katona megölte a tradelős csajszit. Eddig nem láttam, de most magára zárta az ajtót. Kinyitom tolvajkulccsal, erre mit csinál az áldozat? El kezd sikítozni, hogy segíts és egy lövéssel megölt a katona. Szuper... Ezek után baszok segíteni bárkinek is...
Hiába jött a bolster spirites csaj és dumált mindenkivel és tolta beléjük a gyógyszert és mást, semmi hatása nem volt. A nehezebb szinten minden gamma téllel kezdődik. Egyszerűen képtelenség bármit csinálni. Mire lenne jó kályhád akkor meg vége a télnek. Nálam az egész banda folyamatosan beteg volt aztán meg depis. Vagy 4-5 gyógyszert és 2 gyógyönényes szart megettek és alig lettek jobban... Az hab a tortán az volt, hogy a legjobban istápolt ember lelépett és magával vitte az összes kaját és lőszer. Na, itt kb. véget is ért a játék...
A dumálás másokkal vezetett már bárkinek is eredményre a depresszió kezelés terén...? Nekem úgy tűnik, hogy semmi hatása csak éppek marha sok időt visz el...
Zlata egy rizikós küldiben meghalt, ahol az derült ki, hogy továbbra sem értem a harcrendszert. Másnál a videóban a shotgun 1-2 lövéssel kill. Nálam 5-tel sem ölt... Mi a tököm van...?