Háború egy civil szemszögéből
  • Molnibalage
    32 nap után is vége lehet? Akkor a játék nem is olyan nehéz, mint gondoltam...

Én azt hittem, hogy a 42 napos véggel mázlim van, mert én azt vízionáltam, hogy 50. nap előtt tuti nem lesz vége és legvadabb feltételezésem az volt, hogy akár 60 napig is túl kell élni. Elsőre is röhögve elvittem odáig, akkor csak peches voltam, hogy nem akart végetérni a dolog, mikor Bruno már egyedül volt... A második játékban is az első karakter a 30. napon halt meg, mikor meg akartam nézni, hogy akkor mennyire lehet powerkodni. Másodjára úgy, hogy agyatlan kockázatot vállaltam be is simán kihúztam volna már a végén, hogy el sem hagyon a helyet a 48-49-ig napig.

Az furcsa volt a két végigjátszás között, hogy az elsőben 3 ember is jött - az egyik karakterhalál előtt is - a második játéknál meg senki...

Gyógyszer? Nekem totál nem fontos, amikor volt, akkor is odaadtam másnak. A 42 napos játék során egy ember egyszer szedett gyógyszert és egyszer gyógynövényt, de az utóbbit nem kellett volna, mert csak slightly sick volt. Meleget kell csinálni és kaját, akkor nem kell gyógyszer.

Egyébként sajnos nagyon komoly játéktechnikai hibára akadtam, vagy csak elnzétem valamit, ma kipróbálom és csekkolom.

Ha valaki tired állapotban ér haza lefekteted és nyomsz egy end day-t annak ellenére, hogy 10-12 óra is van estig nem lesz kipihent. Emiatt én nagyon ritkán használom az end day-t, megvárom, amíg mindenki pihent lesz, akinek dolga van. Tehát mikor visszajön valaki guberálásból azonnal megkajáltatom, ha kell és még 12 előttig elvégzi amit kell mindenki. Tired állapotból 6 óra alvással pihent lesz. Mikor két vízgyűjtőm és sok alapanyaogom volt nagyon is kellett a 2-3 ember gyors melója, hogy mindenki 12-re ágyban legyen. Estére így mindenki pihent. Egy ember guberált, kettő őrködött és a másik ember gyógyulhatott és aludhatott. Így gyakorlatialg minimális az esély a deep woundra még akkor is, ha nincs lőfegyvered - és lopás gyak. nem létezett.

Mi a bibi? Ha pl. jön a trader fickó vagy bárki más, mert akkor fel kell kelni és lőttek a 6 óra megszakítás nélküli alvásnak, mert asszem megszakítás nélkül kell. Azt nem tudom, hogy ha pl. 2x4 órát alszik valaki, akkor mi van...