Háború egy civil szemszögéből
  • Molnibalage
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elősző játékban a hotelben fegyveresek, de békések voltak, meg kereskedő. A raktárban még nem jártam, de sejthető, hogy ott lesznek ellenfelek.

Supermarketnél az előző játékbn looterek voltak, ott fostam össze a bokámat, hogy kész vége, ezek agyonlőnek. Aztán kiderült, hogy békések. A másodikban erőszakolós katona volt, röhejesen könnyű volt megölni. Egy backstab és utána még egy döfés. A nagydarab lootolós fazonnal insta kill lett volna.

Most még nem voltam a templomban, de előző játákban majdem mindenhol fűrész vagy lockpick kellett volna és fegyveresek is voltak. Inkább elmenekültem és soha többet nem mentem vissza.

Vásár helyszínem még nem volt.

A katonai bázist akarom majd egyszer megnézni. A fegyvereknek igen jó áruk van, nem megtartani akarom őket, eladni. A garázsból is annyi fejsze, lockpick és feszítővas jött, hogy ihaj. Fogaskerekekre cseréltem el a sok dohánnyal. Volt, hogy 30+ db volt. Nagy kísértés, hogy AK-val menjek lootolni, de az a két slot baromi sok, marad a kés vagy balta, mert azzal is insta kill van asszem hátolról és fedezékből, de lehe vele bútort aprítani.