Háború egy civil szemszögéből
-
Madi92 #126 Hát egyrészt már kitapasztaltam, másrészt meg ki kell őket hallgatni. Szinte minden területen zajlanak ilyen beszélgetések.
Suliban nekem eddig mindig hajléktalanok voltak, ők ártalmatlanok szóval free loot. Amit amúgy nem értek, mert van ott sok kaja, nem értem miért nem lopásnak könyveli el a játék, no mind1.
Viszont láttam egyszer videóban a sulis fegyvereseket, ha jól rémlik, ők nem kifejezetten "rosszak", nem is lőnek egyből, viszont nem is nagyon hagynak mászkálni. Ők talán valamilyen katonai egység, nem tudom.
Akiket én mindig leírtok, azok a Warehouseos mukik, meg a templomos csávók, ha nem a papos templomot adja be. De talán a Hotelbe is beadhat banditákat, de ezt is csak videóban láttam eddig! :D
Amik nagyon jó helyek, az a suli, ha hajléktalanok vannak, a sniperes futkározós, ha nem a vásárt adja és Supermarket is jó, de jobban jár az ember, ha az erőszakolós katonát dobja a gép, mert bár nehéz lehet megölni, ellenkező esetben egy looter csapatot dob, akik ugyan barátságosak, de konkrétan lootolnak ők is, szóval sietni kell, hogy az értékesebb dolgokat megkaparintsuk előttük.
Illetve még a kezdéskor dobott 3 helyszín közül mindig van egy ház vagy háztömb, ami amolyan bemelegítésnek is felfogható helyszín, ezt érdemes teljesen kipucolni én az első 2-3 napot mindig itt töltöm.