Háború egy civil szemszögéből
-
Igen, ilyen már hallottam kávéra. Ez általánosan az egész városra vonatkozik? A kertészkedéssel próbálkozott már valaki? Ha elég sok csapdád és vized van, akkor majdnem önnfenntartó lehetsz és csak a legolcsóbb fa és hulladékokból kell guberálni.
A játéknak egy hibája van eddig számomra, alapvetően meghatározza a nehézséget az induló emberek képességei. A játék elején a Markoval vagy Borisszal úgy tudtam volna aratni, hogy kis túlzással már 5 csillagos hotelem lenne...
Ehelyett egy 12 rekeszes művész (vagy mi) csajjal mentem guberálni és ő nyírt ki egy AK-s katonát hátulról... Mit kezdjek a gyereketet szerető tanárnővel meg a matematikussal? Semmire sem jók a képességeik a játék korai, de talán későbbi szakaszában sem... Egyáltalán mire jó a tanárnő skillje? Eddig semmi sem volt olcsóbb vele. A matematikussal sem volt eddig semmi olcsóbb legyártva és az egércsapánál sem adott bónuszt.
Az is inkább hátrány volt, hogy 4 emberrel többel indultam, mert ennyivel több ember lehet beteg, ennyivel több ágy kell és bármelyik éhezése rontja a többi morálját mikor lényegében semmit sem csinál. Elküldeni nem lehet senkit, öngyilkosnak lenni meg nem buli úgy, hogy nekimész egy fegyveresnek, mert azzal is a többiek lesznek szomorúak. Tényleg csak arra jó, hogy esete esetleg ketten állnak őrt.