Háború egy civil szemszögéből
  • Molnibalage
    Az ajtóknál van valamiféle ikon, amikor scavange módból átváltok harcra, de soha nem tudtam kipróbálni, hogy ez mit csinál.

Az árnyékba húzódás az a rejtekhely? Nem csak árnyék van, de más elbújós hely is. Ide akkor is el lehet bújni, ha már volt lövés/ütés?

20 fokot soha nem tartottam, kályhám is csak egy volt. Két kályha 3/3 tüzelővel az jobb, mint egy darab 6 tüzelővel? Még a több napos hideg ellenére sem lett rosszabb a szakács sőt, gyógyszerrel még gógyult is.

Alkoholfőzésig nem jutottam soha. Egy üveget szereztem és véletlenül megittam. Semmiféle pozítív hatása nem volt sőt, a "drunk" állapot alatt a fickó nem csinált sokszor semmit parancs ellenére és gyógyszert sem szedhetett be. Majdnem belehalt egy félreklikkelésbe...

A military base-re el sem mertem menni soha, nem jártam van 4-5 helyszínen. A supermarketbe elmentem és majd beszartam, mikor megláttam, hogy mi van ott. Aztán mégsem minden az, aminek látszik. Nem akarom elspoilerezni, nem is biztos, hogy más is azt tapasztalja ott, amit én. Két másik helyszín viszont kész életveszély volt.

Cigim sok volt, rádiót is csináltam (kell?) az elején és gitárom is lett. A lopás és gyilkolásnál is csak simán "SAD" állapot volt, alapvetően jól bírták az emberk a gyűrődést a sok halált leszámítva. Akkor totál depik lettek.