Háború egy civil szemszögéből
  • dartonite
    Igen van fedezekrendszer, ehhez eloszor at kell valtanod combat modba (azt hiszem a kepernyo bal felso sarkan valahol), en is sokaig tartott mire erre rajottem.Ha combat mode-ban vagy akkor mar latszanak az ajtok, dobozok stb mogotti fedezekek ahol csokkeno sebzest kap az embered.Ezen kivul az arnyekokba huzodast erdemes nagyon kihasznalni, ott kozelharci fegyverre valtva egy jol taplalt es egeszseges tulelo azonnal megoli az ellenseget aki elhalad a fedezeke elott.Kes, balta, mindenfele kozelharci fegyver jol hasznalhato es nem mellesleg silent kill.
    A kalyha akarhol lehet a hazban, mindenhol ugyanugy hat.Nem art folyamatosan a homersekletet 20 fok kornyeken tartani, mert ellenkezo esetben az embereid betegek es elegedetlenek lesznek.Telen ket kalyhat kell folyamatosan taplalni.
    Az ehseg szinten elegedetlenseget okoz, es joval gyengebbek is lesznek tole a harcban.Ha a szakaccsal fozol (alkoholt is!)akkor sok alapanyag megsporolhato.
    Vizet folyamatosan 'keszits' , a csapdak pedig szinten letfontossaguak.Alkoholt en mindig elcsereltem ertelmesebb cuccokra bar allitolag nyugtato hatasa van olyanokra akik szeretnek pialni.A kave, cigi szinten kiegeszito anyag de ez sem arthat azoknak akik elnek vele.
    Fegyvert osszerakni teljesen felesleges, mert ha egyszer raerzel a harc izere es utemere akkor a military base-bol tucatszamra fogsz fegyvereket es loszert zsakmanyolni.

A tavalyi ev legjobb jateka volt ez szamomra de javitson ki barki aki mostanaban tolta, en egy ideje felretettem.

Ja es ugy remlik 55-60 nap korul van vege az ostromnak.
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.01.20. 13:04:36