Háború egy civil szemszögéből
  • Molnibalage
    Másnál olvastam, hogy első próbálkozásra 11-20 napig bírták, ahhoz képest az én 40 napom egész jónak tűnik elsőre. A kérdés az, hogy hány napig kellene bírni... Többször szándékosan vállaltam be a kockázatot, megnézni, hogy a harc hogyan működik... Meg is lett az eredménye...

Az elején a gyors futóval, a skilled scvanger és a szakáccsal indutam. Arpó hiba volt, hogy a skilled scavenger-es fickió sérült és beteg volt, kb. tizenixedik napon volt első útja, addiga gyors futóval mentem. Ő halt meg elsőnek...

Ilyen addiktív játékkal nem találkoztam. Tegnap 8 körül felment és hajnali 3-ig toltam. Beszarás. Tényleg magába szippant. Mikor már csak két ember maradt - szakács és nagy és lassú batár - mindkettő szar állapotban volt, kiment a nagydarab. Két fickót ölt meg. Iszonyú sokat lootolt és hiába hozott kaját és gyógyult meg a szakács lelépett. Egy napig olyan depis volt, hogy az ágyba sem ment, csak lerogyott a padlóra... A szakács egyedül 12 napig húzta. A felhalmozott, de upgredhez kevés cuccot eltradeltem kajára és így baromi sokáig életben maradt. Hiába volt fegyvere egyedül nem tudott őrködni és pihenni, szépen meghalt a nap végén.

Ez minden idők talán egyik legjobb játéka.