Háború egy civil szemszögéből
  • Matusy
    Üdv!

Valaki akinek megvan eredetiben, történt vmi változás az alaphoz képest? Pl hogy esetleg tudok-e civilt választani? Nagyon tetszett a játék, de 5 végigjátszás alatt 4szer ugyanazokat kaptam. Ezért nem vettem még meg... Tudom h több karakter van benne de hogy szinte mindig ugyanazokat kaptam nagyon elvette a kedvem attól h megvegyem. Ezt esetleg megcisnálták már?
    Illetve pár tipp akiknek nagyon nehezen megy a játék. Csináljatok a második nap 1 kést. A másik legfontosabb dolog hogy bedeszkázzátok a lyukakat. Ha be van deszkázva minden és van késetek is, akkor az első 10-14 nap rablásait jó eséllyel visszaveritek.
    Amikor először mentek vhova, mindig legyen nálatok feszítővas/lockpick és ásó. Mindent nyissatok ki hogy később már ne kelljen ezeket magatokkal cipelni.
    Írjátok össze h mire lesz szükségetek a következő cél elérésében. Ehhez igazítsátok hogy mit hozz el a fosztogatótok.
    Figyeljétek az NPC-ket. például a pap dohányzik. Nála sokkal értékesebben lehet becserélni a cigarettát mint másnál. A főtéren olcsóbban juthatsz kötszerhez és gyógyszerhez. Ezekért a garázsos fickó sokat add. A papnál 20 tekert cigiért 25 ciginyi nyersanyaghoz juthatsz. Vagy ennek megfelelő értéknyi árúhoz.
    A rádiót érdemes figyelni. Ha épp olyan event van hogy a cigaretta és a kávé beszerezhetetlen, sokat lehet akasztani ha addig nem cserélted el őket. Főleg ha van barteres karaktered.
    A kertészkedést nem érdemes erőltetni. Nagyon sok nyersanyag kell hozzá. Ha kiszámoljátok több nyersanyagot vissz el mint amennyit spórolsz a kaján. Zöldséget tradeljétek meg guberáljátok, de termeszteni nem éri meg. (Bár én csak az alappal játszottam nem tudom hogy azóta ez változott-e)
    Ne gyilkoljatok össze vissza. Ha mindenképp ölni kell olyan karakterrel tegyétek aki erre alkalmas. Pl a tanárnő már 1 gyilkosság után is könnyen megborul, míg a fiatal tolvajlány még bonuszt is kap a moráljára ha a mesterlövészeket megölheti. Ezekre a dolgokra rá lehet jönni azért ha az ember elolvassa a bio részeket.
    Remélem tudtam segíteni és nem olyanokat írtam ami már le lett írva párszor :).