Háború egy civil szemszögéből
  • sárkánylovag
    Na végigjátszottam az első 4 beadott emberrel elég kemény kritikai hangvétel mellett.
    A baltás ötletet én is meg akartam köszönni mert az egy új dimenziót ad a játéknak.
    Az hogy a felszerelés (bukósisak golyóállómellény fegyver fűrész balta a hátizsákban foglalja a helyet az vicc!!! )
    A kezembe fogom meg rajtam van eleve. Nyugodtan rajzolhattak volna neki egy karakterlapot.
    Kevés a helyszín pl garázst nekem be sem adta, a végén már a nagyon durva helyekre is be kell menni mert nem volt hol ANYAG.
    A baltával erősen őrzött helyeken vigyázzatok mert túl nagy zajt csap kaptam is miatt a 40. napon egy shotgun melllövést
    Az is egy taktika ha fedezékből hátbaszúrod az ellent csak sajna ott marad a katona így ha ketten jönnek a második azonnal észreveszi és támad.
    A random miatt a kereskedő elmaradása tud még lenni keserű pirula. Ha esik a hó kint az utcán tudtok havat gyűjteni mert úgyis befagy a szűrő a minuszba
    Ami nagyon zavaró volt a játékban hogy nincs megkülönböztetve az aki csak ott alszik valahol meg akinek pisztolya van és azonnal rád lő ha meglát...ez egy nagyon fura dolog ami miatt kaptam néha arclövést:)
    Összességében nem rossz olyan 79% os de matricával odanyalnám hogy FRUSZTRÁLÓ és 100 an se fogják ezt Édes szép hazámban
    végigjátszani....

Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.12.25. 23:18:33