Zero Albedo#13
Nem Vol Jim, én tényleg örülök, hogy lassan nem az lesz a menő, hogy "nyomuljunk, lőjük szét, robbantsuk fel" és mindezt lehetőleg minél hangosabban, minél rombolóbban. Idegből, izomból, erőből.
Sokkal szimpatikusabb az ésszerűségre törekvés, a fejlesztésekre való inspirálás és az egyre okosabb mesterséges intelligencia alkalmazása az F1-es autó elektronikák terén. Remélem ezek a fejlesztések minél hamarabb megjelennek az életünkben, könnyebbé téve ezáltal mindennapjainkat.
Soha nem értettem, hogy a természet eddig hogy hagyhatta azokat a tompaagyúkat életben maradni, akik a műszaki-technikai fejlesztések és a környezetbarát korszerűsítések ellen voltak. De aztán rájöttem, hogy ezek a csőlátó, igen egyszerű emberek büntetik saját magukat éppen eléggé. Élhetetlenek, pazarlók, sikertelenek és lelkileg-érzelmileg szegények maguktól is.
Szóval béke van, még egyszer mondom, nyugodj meg, nem harap itt senki sem! Biztos volt egy rossz napod vagy egy pár éved, de neked a többi sem lesz sok vagy jobb.
És a szabálymódosításokkal kapcsolatban fogadd el, nem kell dühösnek lenned, mert mit sem ér a haragod hatalom nélkül.