A zöldebb autók élharcosa lehet a Formula 1

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A közlekedési lámpákat, a gyalogos átkelõhelyen meglepetésszerûen felbukkanó kisiskolásokat, kerekesszatyros kisnyugdíjasokat kifelejtetted a futamból. :-)
"ökológiailag kisebb lépésnyom"

Ez a böffenet meg az agyhalál legékesebb bizonyítéka. Aszonygya, hogy lépésnyom. Az mi az anyám valaga? Lábnyom, az még érthetõ, mert annak van mérete. Lépésnyom bazmeg. Na elemezzük ki! Csak nem a lépéstávolságra gondolsz? Hát ez tényleg egy kis lépés volt vazzeg. Helyben toporgás. Nem baj, a lényeg, hogy a színvonalat hoztad a biolábnyomos idiotizmus szintjén.
"Tetszik az az irány is, melyet az F1 versenyeket szabályozók választottak: ökológiailag kisebb lépésnyom, az energiahatékonyság és az elektronika maximalizálása. Igen, ez illik hozzánk a XXI. század elején."

Beken annyira tetszett, hogy elaludtam a futamon, ami nem róható fel a korai közvetítésnek. A Forma-1-t azért nézik az emberek, hogy a felsüvítõ motorok hangját élvezzék. A szakkommentátor is csak annyit fûzött hozzá, hogy "hát igen, ezt szokni kell", amikor váltottak a fedélzeti kamerákról a stúdióba a felvezetõ kör után.

Örülök, hogy te annyira élvezkedsz annak a 20 autónak a csökkentett fogyasztásán, és szívbõl kiröhöglek, hogy szerinted ez megmenti az esõerdõt, és elmulasztja a globális felmelegedést, és ha gondolod, fusd körbe a nagykörutat, hátha attól több pandamaci meg jegesmedve lesz, és utána békésen szunyókálhatsz a szobádban. Te ettõl leszel boldog, én meg nem. Te csak mosolyogjál bárgyú pofával, hogy szebb lett a világ, és ne foglalkoztasson, hogy másnak meg szétcseszték a szórakozását ezzel a biotudatos álszenteskedõ baromsággal!
Ennek semmi köze az igazi F1 -hez. Már várom a 3 hengeres, ECOtech, start - stop rendszeres, klímás, légzsákos, pohártartós kocsikat. Nagyon kehes 600 ló az új 600 ló.
Nohab
A Formula E szeptemberben indul.

Ritka unalmas volt ez az Ausztrál futam. Amennyire mindenki várta, hogy majd milyen izgalmak meg elõzések lesznek annyira nem történt semmi.
"végérvényesen a 21. századba lépett"

Ezt én majd akkor mondanám, ha teljesen elektromos meghajtásra állnak át.
Pár év múlva... :-)
Ricsi, szép, ízléses, kompakt kis cikket írtál. Élvezet volt olvasni, gratulálok!

Tetszik az az irány is, melyet az F1 versenyeket szabályozók választottak: ökológiailag kisebb lépésnyom, az energiahatékonyság és az elektronika maximalizálása. Igen, ez illik hozzánk a XXI. század elején.
← ElőzőOldal 2 / 2