58
-
M2 #18 Az F1 akkor lesz majd igazán a brutális erők versenye, ha áttérnek az elektromos hajtásra. A benzinmotor soha nem fog akkorát és olyan tempóban húzni, mint egy elektromos.
Egy Tesla után meg az egész F1 kicsit már olyan, mintha őskövületek köröznének, a múlt itt feledett hírnökei. Azt az agykapacitást is sajnálom, amit még ebbe ölnek, nemhogy inkább aksikat, töltési rendszereket, villanymotorokat fejlesztgetnének. -
Zero Albedo #17 Elnézést kérek Vol Jim, hogy nem ismertem el, hogy az F1 az a brutális teljesítmények versenye (nem-nem, nem a Drag Racing). És eddig az F1-et ezért nézték az emberek. Tévedtem, hogy azt feltételeztem, hogy a hétköznapi autók fejlesztése bármit is átvett volna az F1 műszaki-technikai megoldásaiból. És abban is nagyot hibáztam, hogy - útmutatásod tükrében - nem látom, hogy lám-lám az F1 követi és az F1 veszi át a hétköznapi autók fejlesztéseinek a trendjét és nem fordítva.
Így, az általad definiált reveláció tündöklő fényében lehajtott fővel elismerem, hogy az értelmi képességeim alacsony szintje bizonyítottan megállapíttatott.
Nem is tudom, hogy tegezhetlek-e még? Csak azt kérem tőled: bocsáss meg!
Ha tudsz . -
bdzsana #16 Komolyan mondom nektek semmi sem jó. Egyszer az a bajotok, hogy a szórakoztató ipar rosszra neveli az embereket és nem ismeri el, hogy neki felelőssége van ebben. Nesze itt van végre legalább egy kivétel, aki értelmes irányt akar belenevelni a hétköznapi emberbe. Ennek én inkább örülök. -
sanyicks #15 a drag versenyek szóltak a brutális teljesítményről, az F1 mindig gyengébb volt mint más kategóriák. Látszik nagyon értesz hozzá :DD -
Vol Jin #14 "Soha nem értettem, hogy a természet eddig hogy hagyhatta azokat a tompaagyúkat életben maradni, akik a műszaki-technikai fejlesztések és a környezetbarát korszerűsítések ellen voltak. De aztán rájöttem, hogy ezek a csőlátó, igen egyszerű emberek büntetik saját magukat éppen eléggé. Élhetetlenek, pazarlók, sikertelenek és lelkileg-érzelmileg szegények maguktól is."
Ez egy álszent faszság. Az F1 a brutális teljesítmények versenyéről szólt. Az emberek ezért nézték. A hétköznapok autóinak fejlesztése ettől tök független. Hatalmas bullshit, hogy az F1 vívmányai szivárognak le. A jelenlegi F1 is próbálja követni a hétköznapi trendeket. Nem irányítja, hanem átveszi azt. Marketinges szemfényvesztés az egész. Hogy ezt nem látod, a te értelmi képességeid alacsony szintjének a bizonyítéka.
Persze beállíthatsz valami fejlődésellenes őskövületnek, de csak továbbra is kiröhöglek. -
Zero Albedo #13 Nem Vol Jim, én tényleg örülök, hogy lassan nem az lesz a menő, hogy "nyomuljunk, lőjük szét, robbantsuk fel" és mindezt lehetőleg minél hangosabban, minél rombolóbban. Idegből, izomból, erőből.
Sokkal szimpatikusabb az ésszerűségre törekvés, a fejlesztésekre való inspirálás és az egyre okosabb mesterséges intelligencia alkalmazása az F1-es autó elektronikák terén. Remélem ezek a fejlesztések minél hamarabb megjelennek az életünkben, könnyebbé téve ezáltal mindennapjainkat.
Soha nem értettem, hogy a természet eddig hogy hagyhatta azokat a tompaagyúkat életben maradni, akik a műszaki-technikai fejlesztések és a környezetbarát korszerűsítések ellen voltak. De aztán rájöttem, hogy ezek a csőlátó, igen egyszerű emberek büntetik saját magukat éppen eléggé. Élhetetlenek, pazarlók, sikertelenek és lelkileg-érzelmileg szegények maguktól is.
Szóval béke van, még egyszer mondom, nyugodj meg, nem harap itt senki sem! Biztos volt egy rossz napod vagy egy pár éved, de neked a többi sem lesz sok vagy jobb.
És a szabálymódosításokkal kapcsolatban fogadd el, nem kell dühösnek lenned, mert mit sem ér a haragod hatalom nélkül. -
WoodrowWilson #12 "A Forma-1-t azért nézik az emberek, hogy a felsüvítő motorok hangját élvezzék."
Én nem azért nézem. Konkrétan leszarom a motor hangját, gondolom vagyunk még így egy páran. De ha neked egy hangváltoztatással el lehetett rontani a szórakozásodat, akkor nem hiszem, hogy nagyon érdekelt volna maga a verseny. Rakj be magadnak mp3-ban hetente két órára régi motorhangokat, meglesz a régi élvezet. -
Vol Jin #11 Ne aggódjál! Én elintézem ezt annyival, hogy ez a továbbiakban engem nem érdekel (F1), meg levonom a következtetést, hogy sík hülye vagy. :-D
Tuti, hogy ez ideig téged baromira nem hatott meg az F1, és kétlem, hogy a jövőben bármikor is fog. Egyszerűen csak bebüfögtél egy trendi faszságot, mert téged az tesz boldoggá. Erre jó szórakozás volt elkommunikálni, hogy mekkora buflák marha vagy, és akkor itt vége is a folyamatábrának.
Mert bevallom, az F1 eddog nem kötött le egy ideje, mert unalmas volt már. Az új szabályok miatt érdekelt, hogyan fog alakulni a jövőben a verseny, mert annyit hallottam, hogy valamit nagyon átírtak, és ettől a verseny kiéleződését várják. De amikor odakapcsoltam, ledöbbentem, hogy mi ez a zsiguli hang. Akiket viszont a környezetemben komolyan érdekelt, azok tragikusnak érzik a változást.
De mondom, te örüljél neki, hogy az új szabályoknak hála megmenekülnek a pandamacik. Csak ne csodálkozz, ha ezért hülyének néznek. :-D -
sanyicks #10 jobbnak tűnik már csak azért is, mert végre nem a red bull nyert.
A kocsik hangja is nagyon fasza, szép mély a magas hangokat pedig a turbo szolgáltatja, tényleg sokkal modernebbnek tűnik. A hangos motorokról nekem mindig a gyengeség, az erőlködés jut eszembe, emellett idegesítenek is az utcai faszfejek a moddolt kipufogókkal, akik így próbálják magukra felhívni a figyelmet, közben beszakítva a dobhártyámat...
A formula E pedig egy vicc ebben a formában. Elektromos autóba sebességváltó? Nooooormális? Csak lejáratják a normális elektromos autókat... -
Zero Albedo #9 Őszintén aggódok, hogy felidegesítetted magad!
Az F1-es szabálymódosítások meg érvényesek maradnak, akkor is ha neked nem tetszik. Legfeljebb dühödben magadat bünteted az agresszivitásoddal. És lelkiismeret furdalásom is van, hogy ezzel a túlzott tesztoszteron reakcióddal fölöslegesen stresszeled magad, rongálod az egészséged, lelki betegségeket szedsz össze és rövidebb ideig fogsz élni.
Nagyon sajnállak, együtt érzek veled, de próbálj megnyugodni, kérlek! -
Vol Jin #8 A közlekedési lámpákat, a gyalogos átkelőhelyen meglepetésszerűen felbukkanó kisiskolásokat, kerekesszatyros kisnyugdíjasokat kifelejtetted a futamból. :-) -
Vol Jin #7 "ökológiailag kisebb lépésnyom"
Ez a böffenet meg az agyhalál legékesebb bizonyítéka. Aszonygya, hogy lépésnyom. Az mi az anyám valaga? Lábnyom, az még érthető, mert annak van mérete. Lépésnyom bazmeg. Na elemezzük ki! Csak nem a lépéstávolságra gondolsz? Hát ez tényleg egy kis lépés volt vazzeg. Helyben toporgás. Nem baj, a lényeg, hogy a színvonalat hoztad a biolábnyomos idiotizmus szintjén. -
Vol Jin #6 "Tetszik az az irány is, melyet az F1 versenyeket szabályozók választottak: ökológiailag kisebb lépésnyom, az energiahatékonyság és az elektronika maximalizálása. Igen, ez illik hozzánk a XXI. század elején."
Beken annyira tetszett, hogy elaludtam a futamon, ami nem róható fel a korai közvetítésnek. A Forma-1-t azért nézik az emberek, hogy a felsüvítő motorok hangját élvezzék. A szakkommentátor is csak annyit fűzött hozzá, hogy "hát igen, ezt szokni kell", amikor váltottak a fedélzeti kamerákról a stúdióba a felvezető kör után.
Örülök, hogy te annyira élvezkedsz annak a 20 autónak a csökkentett fogyasztásán, és szívből kiröhöglek, hogy szerinted ez megmenti az esőerdőt, és elmulasztja a globális felmelegedést, és ha gondolod, fusd körbe a nagykörutat, hátha attól több pandamaci meg jegesmedve lesz, és utána békésen szunyókálhatsz a szobádban. Te ettől leszel boldog, én meg nem. Te csak mosolyogjál bárgyú pofával, hogy szebb lett a világ, és ne foglalkoztasson, hogy másnak meg szétcseszték a szórakozását ezzel a biotudatos álszenteskedő baromsággal! -
visnait #5 Ennek semmi köze az igazi F1 -hez. Már várom a 3 hengeres, ECOtech, start - stop rendszeres, klímás, légzsákos, pohártartós kocsikat. Nagyon kehes 600 ló az új 600 ló. -
#4 A Formula E szeptemberben indul.
-
nondesolator #3 Ritka unalmas volt ez az Ausztrál futam. Amennyire mindenki várta, hogy majd milyen izgalmak meg előzések lesznek annyira nem történt semmi. -
M2 #2 "végérvényesen a 21. századba lépett"
Ezt én majd akkor mondanám, ha teljesen elektromos meghajtásra állnak át.
Pár év múlva... :-) -
Zero Albedo #1 Ricsi, szép, ízléses, kompakt kis cikket írtál. Élvezet volt olvasni, gratulálok!
Tetszik az az irány is, melyet az F1 versenyeket szabályozók választottak: ökológiailag kisebb lépésnyom, az energiahatékonyság és az elektronika maximalizálása. Igen, ez illik hozzánk a XXI. század elején.