DayZ Standalone
-
Camouflage #51 Ma feltettem az experimental branch-et, es adtam neki egy eselyt. A civil loot valoban sokkal tobb, es rengeteg olyan helyen is spawnol, ahol stable serveren amugy soha (kerti bodek, kocsik hatulja, a faronkokbol epult haz, hazak haloszobaja) Eleg egyszeruen sikerult osszeszednem egy alapfelszerelst: balta, hatizsak, etel/ital, kotszer. De a lofegyverek mintha felszivodtak volna. Berezinotol elkutyagoltam Svetlojarsk-ig, es semmi; atneztem az osszes helyet, ahol spawnolni szokott: egyetlen lofegyvert sem talaltam. Valaki esetleg tudja mikor inditjak ujra az exp servereket?
A masik erdekesseg. Nem tudom, hogy es stable-n is igy van-e, sosem probaltam. Egy bambi nekem jott puszta kezzel. Egy darab polo volt rajta. Negyszer kellett fire axe-szel ravernem, mire lehiggadt es foldre kerult. Es ott meg mozgott! Ez igy normalis? Nem tudom mas hogy van vele, de en biztos szarul ereznem magam, ha tuzolto baltaval akar csak egyszer is mellbe vernenek. Azert remelem beta-ig ezen meg reszelnek egy picit.