656
DayZ Standalone
-
Camouflage #56
aaaaa! itt helyenkent majdnem behugyoztam a rohogestol -
#55 Sziasztok van kettő db DayZ giftem, én nem játszom a játékkal, ezért gondoltam eladom áron alul, akit érdekel keressen meg privát üzenetben, a korrektség kedvéért, aki előbb lecsap rájuk, annak adom.
5.000Ft-ra gondoltam darabonként.
üdv Gabi -
Camouflage #54 DayZ parkour
-
Camouflage #53 A stable szerverek is elkezdtek fosni a lootot. Ott is, ahol eddig sosem talaltunk semmit.
Peldanak okaert a military tents, a balotai reptertol picit delre. Iszonyat elkepeszto loot hegyeket talaltam. Igaz, csak 1db M4-est, de ahhoz mindent.
Az osszes letezo military grade loot fellelheto a satrakban. Long range scope-bol kettot talaltam. Ket nagy hatizsakot, TTSKO mellenyeket, nehany pisztolyt. Az M4-emet (loszerrel, scope nelkul) oda tudom adni valakinek, az SKS sokkal jobban kezre all.
Szoval, akinek van kedve ma este lovoldozni egy picit az keressen meg. A Steam IDm: Tipsey -
Camouflage #52 Ahh. Egy darab lofegyvert nem talaltam. Berezino, Svetlojarsk, NEAF. Mindegyik teljesen ures. Vissza stable-re. -
Camouflage #51 Ma feltettem az experimental branch-et, es adtam neki egy eselyt. A civil loot valoban sokkal tobb, es rengeteg olyan helyen is spawnol, ahol stable serveren amugy soha (kerti bodek, kocsik hatulja, a faronkokbol epult haz, hazak haloszobaja) Eleg egyszeruen sikerult osszeszednem egy alapfelszerelst: balta, hatizsak, etel/ital, kotszer. De a lofegyverek mintha felszivodtak volna. Berezinotol elkutyagoltam Svetlojarsk-ig, es semmi; atneztem az osszes helyet, ahol spawnolni szokott: egyetlen lofegyvert sem talaltam. Valaki esetleg tudja mikor inditjak ujra az exp servereket?
A masik erdekesseg. Nem tudom, hogy es stable-n is igy van-e, sosem probaltam. Egy bambi nekem jott puszta kezzel. Egy darab polo volt rajta. Negyszer kellett fire axe-szel ravernem, mire lehiggadt es foldre kerult. Es ott meg mozgott! Ez igy normalis? Nem tudom mas hogy van vele, de en biztos szarul ereznem magam, ha tuzolto baltaval akar csak egyszer is mellbe vernenek. Azert remelem beta-ig ezen meg reszelnek egy picit. -
#50 Ez a csávó sose értett a játékokhoz. Maradt volna inkább a COD-nál. Az az ö színvonala ahol csak annyi a dolga, hogy megy és lő. -
Camouflage #49 https://store.bistudio.com/action-fps-games
erdemes ranezni az akcios jatekokra
pl.:
Arma 2: Complete Collection - Steam version
csak £6.25 -
sirpalee #48 A Mester mindig ilyen hülye. Különös izgalommal vártam a DayZ videóját, tudtam, hogy epic lesz. :D -
Gerdzso #47 Hogy lehet valaki ilyen hülye? :) -
sirpalee #46 Az igazi vérprofi dayz játékos.
-
Camouflage #45 http://www.reddit.com/r/dayz/comments/22ee9y/psa_new_loot_spawns_a_lot_has_changed_pics/
megnoveltek a loot spawn rate-et stable servereken is, kepek es kommentar a reddit topciban. Most mar olyan helyen is talalhatunk hasznos dolgokat, ahol eddig sosem spawnolt semmi (pl. a faronkokbol epult haz, kerti bodek) -
Camouflage #44
Nagyon tanulsagos video a zombik viselkedeserol -
bigmano #43 Nem futottam senki felé,fordítva történt ...de mindegy ami hozzá tartozik a túléléshez abba benne van ez is,levontam a konzekvenciát belőle.
Először lövünk aztán nem kérdezünk semmit
Sikerült frankón eltévednem tegnap,szó szerint kifutottam a pályáról..... -
sirpalee #42 Hell, it's about time. Majd akkor tényleg elnézhetnénk oda, csak exp szerveren izgi lesz... :) -
sirpalee #41 Persze, hogy baszogatlak miatta, mert a terv az volt, hogy felmegyünk az irányítótoronyba és majd onnan lövünk célba. :) Felmásztam oda m4-el, egész jól lehetett durrogtatni. -
Camouflage #40 http://www.reddit.com/r/dayz/comments/21abxb/ultimate_shame_two_snipers_taken_out_by_sporter/
-
Camouflage #39 ok, ugy tunik egyelore csak experimental-on fixeltek, de ahogy olvasom per pillanat azonos a kodbazis, es stable klienssel is fel lehet lepni experimentalra -
Camouflage #38 http://www.reddit.com/r/dayz/comments/219edi/the_tents_at_nwaf_seem_to_be_fixed/
ennek oromere ma teszunk itt egy kort :) -
Camouflage #37 Ehhhh, ereztem, hogy ezt meg az orrom ala fogod dorgolni! Igen, eeen voltam, en lovoldoztem, sajnalom, nem rad celoztam. :S
Ki akartam probalni az SKS-emet. Ha mar jatekosokra nem igazan lovunk.
Egyebkent sokszor a balta is loveshez hasonlo hangot ad ki, es a zombik ugyanugy gyulnek ra, mintha lovoldozni kezdene az ember. A hangtompitott Amphibiarol nem is beszelve. 200m-ekrol minden zozo ram aggrozik. -
sirpalee #36 Egyébként egy jótanács. Zombira nem lövünk, csak akkor ha már nincs más megoldás. Úgyis mindenkinél ott a firefighter axe, egyszerűbb azt használni. Elkezdesz lövöldözni, megjelenik másik 5 zombi. Vagy ha vannak haverok a közelben, elég egyetlen rossz mozdulat, és eltalálod őket.
Tegnap rontott ránk pár zombi, egyedül voltunk a szerveren hárman, elkezdett az egyikünk lövöldözni, és miközben én kb 60 méterre kergettem egy zombit baltával, egy eltévedt lövedék eltalált. Szerencsére csak a felsőm ment tönkre, és találtam 2 órán belül ugyanolyat. -
sirpalee #35 Welcome to DayZ.
Btw, ha fegyveresek voltak, és te vadul futottál feléjük, akkor ne csodálkozz. :) Én is gondolkozás nélkül lőnék kezdőre, aki felém fut, és nem tartja be a kötelező távolságot. Bár talán már 0.42-0.43ban normalizálódott a helyzet, de már nem kockáztatunk.
Tipseyt (vagy engem) add hozzá steamen, szoktunk együtt bóklászni néha, és ha tartod magad pár szabályhoz / hajlandó vagy alkalmazkodni, akkor segítünk. -
bigmano #34 Na tegnap délután belevágtam a kalandba,elég kaotikusra sikerült:
Első éledés:próbálgattam az irányítást...nézelődtem,egyszer csak rámspawnolt egy zombi a semmiből,és végigkergetett a fél mapon!:-)
Utánna a karakterem ivott egy kis ablaktisztítót és köv spawn...
Hülyegyerekek megöltek a spawnpontól 200m-re....innen üzenem egészségetekre!
Köv. Spawn felásztam egy létrán és eltörött a lábam
De minden másodperce a játéknak eszméletlenül hangulatos megérte megvenni még így is,ja és láttam nyulat is....
Még mindig keresek csapatot akikhez betársulhatnék,az érettebb korosztályból!
És bocs a sok szövegért..... -
bigmano #33 Szeva Yama79 néven felvettelek barátnak,légpuskát és remélhetőleg téged... -
YeLo #32 És még valami!A játék közbeni kommunikáció hogy zajlik?????? -
YeLo #31 Nagyon kössz!!!! -
Camouflage #30 Steam jobb also sarkaban "VIEW FRIENDS LIST". Click. Az uj ablak legaljan "Add friend", beirod az ID-t, es listabol amit kidob, kivalasztod a legvaloszinubbet -
YeLo #29 Srácok!Segítséget kérnék hogyan lehet felvenni Steamen benneteket!!!!!Bocsánat a tudatlanságomért.... -
Camouflage #28 patch notes: http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/180792-rolling-update-rev-042116181/
fontos, hogy a meele weapon jelenleg csak felemelt (space bar) kezzel mukodik. Elvileg bele tettek a jatekba a "heart attack"-ot, de mi meg nem talalkoztunk vele (erdemes defibrillatort es 9V elemet/epi pen-t tartalekolni)
Nagyon sok item mas kinezetet kapott, belekerult nehany uj fegyver (Sporter .22, Amphibia S, M1911) A Sporter es az Amphibia halk, nagyon gyorsan lo, de iszonyat gyenge.
"Eat All" funkcio nagyon hasznos de csak akkor, ah biztonsagosan meg tudod enni az egeszet egyszerre. A zombikat buffoltak, egy utessel "bleed" effektet tehetnek rad, es okosabbak is lettek. Szaz meterekrol kiszurnak, kilometereken at kovetnek, es a loves zajara az osszes kornyeken levo zombi teged kezd majd uldozni.
Tegnap majd' egesz nap komoly network problemai voltak a jateknak: aki valami csoda folytan be is tudott lepni, azt hamarosan kivagta a server session lost, bad signature vagy egyeb hibauzenettel. Ugy tunik, hogy ezt azota orvosoltak.
Ma reggel egyebkent megvolt az elso killem (igen, eddig nagyjabol sikerult elkerulni, ill. ezidaig inkabb en voltam az aldozat). Az eszakkeleti repteret fosztogattam, es epp az egyik hangar mogott futottam az utolso epulete fele, mikor latom, hogy mogottem harom meterrel egy maszkos ganajlelkul bandita futkarozik felemelt baltaval. Csinaltam egy felkort, es mire a faszi rajott, hogy mogotte vagyok csore toltott magnummal, mar hat toltennyel kevesebb volt a tarban hehehe
Az igazsag az, hogy kengyetlenul beparaztam, de vegulis tiszta alsonemuvel usztam meg a dolgot :)
Ha van kedvetek dobjatok egy inviteot:
Steam IDk: Tipsey, Legpuska, sirpalee
-
Gerdzso #27 *steamen: Gerdzso/Legpuska -
Gerdzso #26 Akinek lenne kedve csatlakozni az vegyen fel steamen: Gerdzso
-
sirpalee #25 Azért, mert azthiszed ér bármennyit is a felszerelésed, és számít, hogy éppen mid van. -
YeLo #24 Ugyan miért lennék naív???Tisztában vagyok a játék "határaival"!!De mégsem írhatom hogy mészárolni akarok,emberekre vadászni!Gyűjtögetni csak azért,hogy minél hatékonyabban gyilkolhassak????? :DDDDD -
Camouflage #23 Szia. A Steam ID-m "Tipsey". Mostanaban nem nagyon vagyok aktiv, de ha tudlak, osszehozlak olyanokkal akik jatszanak. Van koztuk magyar, anglius es cseh jatekos is. -
Sith #22 Először mindenki az :) -
sirpalee #21 Milyen kis naív vagy. :D -
YeLo #20 Sziasztok!Szeretnék csatlakozni csoporthoz,vagy társhoz!!!Fullos karakterem van..(M4,fnx+silencer...stb.)Szívesen barangolnék,vagy vadásznék banditákra... -
Madi92 #19 Én szívesen csatlakoznék hozzátok, de jelenleg le van sérülve az egyik kezem, még nem próbáltam meg így játszani, nem tudom menne-e.
De azért valami contactot megadhatnál vagy vegyél fel steam-en: Madi92 aztán megpróbálkozhatunk együtt túlélni! -
Camouflage #18 Teljesen ertheto, ha nem akarsz egy pre-alpha allapotu jatekba penzt fektetni. A 8-10 oras jatek jo esetben is inkabb 2-3-4, hacsak nem ures szerveren lootolsz, vagy az erdoben lapulsz :P
Tarsakkal persze joval egyszerubb. Mondjuk ma mi harmunkat beszoritottak egy iranyito toronyba ganajlelku orosz gengszterek, es agyon is lottek mindannyiunkat, de az ujrakezdes sem olyan rossz, hidd el. 2-3 ora alatt megint majdnem fullosak vagyunk, egyel tobben lettunk, es mar csak harom M4 hianyzik a keszletunkbol.
Nem lehet, hogy a puska nem volt toltve? Ilyen buggal meg nem talalkoztam, nekem eddig mindig sikerult lonom, ha kellett. A kez feltetel a F2 billentyun van, el tudom kepzelni, hogy a fegyver gombja helyett (ami neki a 1-2-3 billentyukon lehetett) az F2-t nyomta meg. Nem vedeni akarom a jatekot, hiszem meg csak pre-alpha szegenyke, de nagyon szokszor jatekos hiba miatt hullanak el az emberek. Eppen azert, mert a jatek realisztikus, a mozgas, es iranyitas nem teljesen ugy mukodik, mint egy atlag FPS-ben. Ha meggondolnad magad, szivesen latunk a csapatban. -
hugopareiros #17 Nekem tetszik videók alapján a DayZ SA. Viszont amiért nem veszem meg ~6 ezerért azok az idegesítő hibái.
GS streamet néztem és ott a végén csóri Daev-nek kétszer is pont rosszkor sz@ródott el a cucc. Elsőre a célkereszt pont egy ellenséges fickó fején volt, de nem sült el a puska. Másodjára pedig amikor lőtt egyet utána random módon feltette mind a két kezét feladást mutatva. Kapott is egy szép lövést cserébe.
Engem megőrjítene ha a játék hibája miatt veszne el 8-10 órás játékom.
Az nem gáz ha lelőnek, de ne bugok miatt. Így én még várok.