DayZ Standalone
-
Camouflage #28 patch notes: http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/180792-rolling-update-rev-042116181/
fontos, hogy a meele weapon jelenleg csak felemelt (space bar) kezzel mukodik. Elvileg bele tettek a jatekba a "heart attack"-ot, de mi meg nem talalkoztunk vele (erdemes defibrillatort es 9V elemet/epi pen-t tartalekolni)
Nagyon sok item mas kinezetet kapott, belekerult nehany uj fegyver (Sporter .22, Amphibia S, M1911) A Sporter es az Amphibia halk, nagyon gyorsan lo, de iszonyat gyenge.
"Eat All" funkcio nagyon hasznos de csak akkor, ah biztonsagosan meg tudod enni az egeszet egyszerre. A zombikat buffoltak, egy utessel "bleed" effektet tehetnek rad, es okosabbak is lettek. Szaz meterekrol kiszurnak, kilometereken at kovetnek, es a loves zajara az osszes kornyeken levo zombi teged kezd majd uldozni.
Tegnap majd' egesz nap komoly network problemai voltak a jateknak: aki valami csoda folytan be is tudott lepni, azt hamarosan kivagta a server session lost, bad signature vagy egyeb hibauzenettel. Ugy tunik, hogy ezt azota orvosoltak.
Ma reggel egyebkent megvolt az elso killem (igen, eddig nagyjabol sikerult elkerulni, ill. ezidaig inkabb en voltam az aldozat). Az eszakkeleti repteret fosztogattam, es epp az egyik hangar mogott futottam az utolso epulete fele, mikor latom, hogy mogottem harom meterrel egy maszkos ganajlelkul bandita futkarozik felemelt baltaval. Csinaltam egy felkort, es mire a faszi rajott, hogy mogotte vagyok csore toltott magnummal, mar hat toltennyel kevesebb volt a tarban hehehe
Az igazsag az, hogy kengyetlenul beparaztam, de vegulis tiszta alsonemuvel usztam meg a dolgot :)
Ha van kedvetek dobjatok egy inviteot:
Steam IDk: Tipsey, Legpuska, sirpalee