DayZ Standalone
-
Na! A nem gyengén fullos karakterem meghalt a reptéren, de nem öltek meg .... xD
A történet a következő: Felmentem az emeletre és hú de jó, pakolnék de nincs hely.. Na gondoltam azt a kólát inkább megiszom, és bementem a 2 emeletes ágy közé, kinyitom a kólát és ahogy a számhoz emeltem kitolt a kóla az ágyon és a falon keresztül az utcára, onnan megy természetesen a gravitáció már tette is a dolgát ahogyan azt kell! XD
Kiírta hogy dead, én meg csak döbbentem néztem mi van :D
Utána 5x vagy 6x haltam meg egymás után, és mindegy volt hogy kezdő vagy full karakter, van hogy megkérdezték hogy honnan vagyok, válaszoltam, ez után ők is hogy italy és lelőttek, ez után kiröhögtek :D
Volt hogy egy daruról lő engem valaki, és engemn már annyra nem érdekelt hogy alatta rohangáltam körbe körbe hogy nehezebben találjon el, és mondogattam neki hogy Ní nó Ní nó... XDXD
Ezt a játékot csak úgy lehet játszani, hogy olyan szerveren kell gyűjtögetni ahol alig vannak, vagy ha már van egy fegyó akkor fel lehet menni a nagyra és óvatosan bűnözni :D

Estére felmegy a videóm (azzal a karakteremmel vagyok aki a bug miatt meghalt), és arról szól hogy bemegyek a reptérre és kinyírok egy valószínűleg AFK gyereket, hát kicsit sajnáltam is de ezek is egyfolytában meggyilkolnak ha kell ha nem.
Semmi extra nem lesz benne, nem egy mr.moon video, csak gondoltam legyen :)