DayZ Standalone
  • Camouflage
    Teljesen ertheto, ha nem akarsz egy pre-alpha allapotu jatekba penzt fektetni. A 8-10 oras jatek jo esetben is inkabb 2-3-4, hacsak nem ures szerveren lootolsz, vagy az erdoben lapulsz :P

Tarsakkal persze joval egyszerubb. Mondjuk ma mi harmunkat beszoritottak egy iranyito toronyba ganajlelku orosz gengszterek, es agyon is lottek mindannyiunkat, de az ujrakezdes sem olyan rossz, hidd el. 2-3 ora alatt megint majdnem fullosak vagyunk, egyel tobben lettunk, es mar csak harom M4 hianyzik a keszletunkbol.

Nem lehet, hogy a puska nem volt toltve? Ilyen buggal meg nem talalkoztam, nekem eddig mindig sikerult lonom, ha kellett. A kez feltetel a F2 billentyun van, el tudom kepzelni, hogy a fegyver gombja helyett (ami neki a 1-2-3 billentyukon lehetett) az F2-t nyomta meg. Nem vedeni akarom a jatekot, hiszem meg csak pre-alpha szegenyke, de nagyon szokszor jatekos hiba miatt hullanak el az emberek. Eppen azert, mert a jatek realisztikus, a mozgas, es iranyitas nem teljesen ugy mukodik, mint egy atlag FPS-ben. Ha meggondolnad magad, szivesen latunk a csapatban.