DayZ Standalone
  • Camouflage
    Tegnap keso delutan, este fele gyalogoltunk nehany orat. A talalkozot Grishino-ban beszeltuk meg. Harman, harom felol, gyakorlatilag a terkep szeleirol indultunk. Mondanom sem kell, GPS es egyeb ingame indikatorok nelkul tajekozodni egy kulon kaland. Teljesen normalis, ha elteved az ember. Vagy (mint pl en) nehany merfolddel tulszalad a kijeolt celon.

Lootoltuk a repteret, es a kozeli katonai bazist, kozben talan egy bambival talalkoztunk (full serveren). Ha jol emlekszem Kabanino fele menet talaltunk egy fullos csokat. Vert vettunk tole "kesobb jo lesz" alapon. Nem vettunk el tole semmit, es cserebe felajanlottunk neki etelt, italt es kotszert. Ahogy az egy rendes, onkentes veradasnal lenni szokott :P
    Allitasa szerint a legkellemesebb elmeny voltunk, miota DayZ SA-t jatszik. Azert neha napjan jol esik ilyesmit hallani.

Ha jol emlekszem ez utan Berezino fele vettuk az iranyt. En kozben percenkent szakadtam, mivel occso' nettel vagyok (lasd harom bejegyzessell lejjebb). Szamomra meg mindig hihetetlen, hogy a jatek 500kbyte/s-et siman megeszik (szemben pl egy WoW-val: 7kbyte/s maximum). Egyebkent pont ennyi a broadbandunk savszelessege. Szoval barki barmi mas probal csinalni: dsync, vagy rosszabb esetben kivag a szerver.

Berezino hataraban Gerdzso kollega eltette magat ejszakara. Mi sem mentunk sokal tovabb, csak a helyi vegyesboltig. Ahol a Cseh sracot oldalba kapta egy ganajlelku camper, hogy szaradna le a keze. En epp ekkor kaptam egy ujabb 100k dsyncet, ugyhogy a legjobb megoldast valasztottuk: szervert ugrottunk.

Hirtelen ennyi. Gerdzso az Patman (a Cseh srac) delutan 3-4 korul jonnek fel. Szerintem en nem birom ki addig, es elindulok a legkozelebbi katonai bazis fele. Szuksegem van egy M4-ra, a Mosin-t nem nekem talaltak ki.

Ha elolvastad a fentieket, es kedvet kaptal a jatekhoz, batran keress meg minket. Egyelore Steamen, kesobb (ahogy bovulunk) talan a sajat forumunkon.