Robocraft
  • Nulla7
    Tegnap este peccs volt, full teljesen megváltozott az egész.

A lézer most már ellő a világ végéig, látótávon kívülről lődöznek az égre a földi csúszómászók. Kicsit sűrűvé vált a levegő, nincs már az, hogy centire a lőtávon kívülről lődözök be plazmával.

A plazma visszarúgása kb tizedére csökkent, ami eddig egy lövéssel kb 270 fokot forgatott a gépen, az most szinte meg sem moccantja, tudok vele sorozatot lőni. Csak minek, eddig az előnye a végtelen lőtáv volt, azt leszámítva elég gyenge. Úgyhogy frankó, hogy kiszenvedtem magamból, kenhetem a hajamra, kuka. Fejlesztem a lézert...

A railgun már elérhető a prémiumosoknak, de nem egy hétig, csak három napig. Egyébként elég veszélyes dolog, kelleni fog egy railgunos repülő is. Azt nem tudom, hogyan lehet kikapcsolni a ködöt, de nagyon úgy tűnik hogy ki lehet, mert railgunnal is, lézerrel is lőttek már rám a map átellenes sarkából...

Tierek számolása teljesen máshogyan történik, a T1-es gépem T3-ra ugrott, a T3-as T8-ra. Kellemes volt amikor a mm T10-esekkel rakott össze... Viszont tetszik a magas szint, sokkal nehezebb életben maradni, de amikor jól megy, akkor sokkal jobban megéri. Kaptam egyszer vagy 4000 zöldet meg 50 sárgát egy körért.

Szóval elég rendesen megváltozott a meccsek menete meg az erőviszonyok, újra kell gondolni a hozzáállást a dolgokhoz.