• Zero 7th
    Menj már a faszomba, mióta jelenti az F0 F=0-át? Ezt honnan a picsából vetted? Tényleg baszdmeg nem ismersz fel egy alsó indexet? Egyébként meg ha KISNYÚLlal jelölöm azt a kibaszott erőt, akkor is kutya kötelességed felfogni, mert definiáltam, hogy mi az.

Azt már most megmutattad, hogy még az életedben nem számoltál semmit. Szép kezdés, mit ne mondjak.

"Bevezetés helyett leírtál egy F1 betűkupacot, de"

Anyád picsája.

"1. nem derül ki milyen erő, és az sem, hogy F1 erő miért nagyobb F0-nál"

De, kiderül, le is írtam, ERRŐL BESZÉLGETÜNK EGY KIBASZOTT NAPJA, hogy a mért gravitációs erő nagyobb, mint a számolt. Az F1 a mérésekből származtatott gravitációs erő. Ezt is egyértelműen közöltem, csak a memóriád is annyi, mint egy marék lepkének.

" - illetve az sem, hogy 3."

1. után 2. jön.

"miért volt erre szükség, hiszen az F (vagy Fgrav) az maga a gravitációs erő! Szóval?"

Azért mert sokkal precízebb vagyok, mint amennyire te intelligens. Azért jelöltem másképp a két erőt, mert számszerűen különböznek. Ugyan mindkettő elvileg a gravitációs erő nagyságára vonatkozik, ezért a jelük F, mivel nem ugyanaz a kettő, ezért Fnull és Fegy.

Eddig ott tartunk, hogy nem ismered a sztenderd jelölésrendszert sem.

"Az arányhoz két szám kell, a matematikában az arány két mennyiség, mérhető dolog viszonya."

Nem akarod anyukádat szórakoztatni a mérhetetlen ostobaságoddal?

F0 és F1 mindkettő szám. El lehet őket egymással osztani.

"Két mennyiség aránya a két érték hányadosával fejezhető ki"

Pontosan ezt csináltam. De csak nyomatod itt a beseggelt szöveged mint egy verset, közben meg szemmel láthatóan nem jutott el a csökött agyadig.

"ezért az X nem lehet arány."

Azt jelölök és olyan betűvel, amit és amilyennel jólesik.

"Az F1-ről még mindig nem tudjuk milyen erő és hogyan jön ki..."

Most írom le körülbelül negyedszer, hogy az a mért eredmény. Közvetetten mérhető, abba most nem fogok belemenni, hogy hogyan, mert már a jelenlegi egy darab egyenlet meghaladja az agyi szintedet, az meg még pluszban három lenne, úgyhogy most nem.
    Lépjél rajta túl, az az a gravitációs erő, ami a megfigyelésekből jön ki.

"Ez nem helyesítés, csak odaírtad, hogy F1, de ne zavarjon"

Megszoroztam mindkét oldalt x-szel, de ne zavarjon. AZTÁN az F0*x -et helyettesítettem F1-re.

Most jutottam el addig, hogy ha élőben beszélgetnénk, verném a fejed az asztalba. Vagy azért, mert egy troll pöcs vagy, és játszod a hülyét, és a kurvaanyáddal szórakozz, vagy azért, mert ilyen hülyétől meg kell szabadítani az emberiséget, és nem érdemled meg az életet, és a börtön ezért nem ár.