• Zero 7th
    1. Melyik? Én nem beszéltem konkrét égitestről.
    2. De FELROBBANT. Nem pedig BECSAPÓDOTT. Érted a különbséget, vagy elmagyarázzam?
    3. Meteoritról beszélsz még mindig.

"12 km átmérőjű üstökös, egy ekkora test esetében nem a keménysége számít "

Eddig tartott a türelmem. Eddig értelmes embernek tűntél, úgyhogy most még csak kérdezem, hogy ezt most direkt csinálod, szándékosan vagy faszidióta?
    TE beszéltél keménységről, eleve te hoztad fel. Én csak a te hülyeségedre reagáltam, menj már anyádba, hogy ebből akarsz ellenem érvet faragni!

"hanem a sebessége."

MEG A TÖMEGE, BASZD MEG, ami a vízjégnek 1000kg/m3, sziklánál meg 2500kg/m3, két egyforma méretű, azonos sebességű, 12 km átmérőjű égitest közül a meteoritnak 2.5ször nagyobb az energiája, mint egy üstökösnek.

"Kiszámoltam lejjebb."

Ja, próbáltál parasztvakítani számokkal, kár, hogy a lényeget nem fogod fel még mindig. De tudod mit, "kiszámolom" neked én is:
    12km átmérőjű gömböt feltételezve a térfogata: ~905 köbkilométer. A sűrűsége a jégnek legyen akkor 900000000 tonna per köbkilométer. Tehát a 12km átmérőjű üstökös
    __814300000000 tonna tömegű. Ehhez képest a 12km átmérőjű szikla meteor:
    _2035752000000 tonna.
    Nesze bazdmeg, mééééééégsokkalnagyobb szám!!! Hűűűű!!!
    Mi a fasznak nézel te engem, hogy megpróbálsz MEGIJESZTENI egy nagy számmal..?

"Holdon az üstökösbecsódás krátereket"

Azok túlnyomó többségében meteoritbecsapódások. De faszom, ne tereld a témát, leszarom a Holdat, annak nincs légköre, abba egy meteor pontosan ugyanúgy csapódik mint egy üstökös. Azt leszámítva, hogy az üstökösök pármilliószor ritkábbak, mint a meteoritok, ha hagytak is rajta krátert, azt már szétbaszták a meteoritkráterek. Az elmúlt tízezer évben biztosan nem csapódott üstökös a Holdba.

Faszom, kiszoptad a cikkből ezt az üstökösbecsapódásos baromságot, aztán kötöd a lovat a karóhoz, de bazdmeg a csillagászat NEM ISMER becsapódott üstököst EGYETLEN DARABOT SEM! Komolyan már abban kezdek kételkedni, hogy egyáltalán tudod-e, mi az az üstökös?

Vagy direkt csibálod? Akkor meg mi motivál arra, hogy a nyilvánvalóan fasz álláspontot védd csúsztatásokkal meg bepróbált parasztvakításokkal?