Batman: Arkham Knight
  • TBTPumpa
    Számomra tegnap az volt az érvágás, amikor az unlock előtt hirtelen bejelentették, hogy minimum 3GB-os AMD VGA kell ehhez a vacakhoz. Bő 1 éve vásároltam egy R9 280X kártyát (cseszett drágán persze, mert azért 90 000 Ft körüli összegért ma már 3x megölnek) és ez a kártya épphogy elég a játék futtatásához... Én laikus úgy hittem, hogy az a 3GB csak elég lesz pár évig úgy a FullHD felbontásban való játékhoz (kompromisszumokkal persze nem Ultimate Ultra High grafikán)... hát eddig tartott. Ez a játék épphogy elindul vele. Ezt az AMD is nagyon szépen elcseszte, az Nvidia meg a kedves fejlesztők is. Komolyan, még 20GB hátra van, de szerintem már le sem töltöm, csesszék meg! Ezért még a 4500 Ft-os kuponár is sok volt. Ja meg úgy volt, hogy kapunk Harley DLC-t is, de aztán mégsem. Áh, végülis, egy jó pont lett volna a sok szarság mellett, de ezt is elvették...

Komolyan az ilyenek után hagynám az egész PC-s gaminget a francba, 110 000 Ft-ért már utánam dobnak egy 500GB-os X1 konzolt. Oké, hogy 900p meg 30 FPS, meg Micro$$$$$$$$$$oft, de nem kell fejleszteni és nem is szopatnak halálra mindenféle DRM-mel. Megveszed a gépet, meg a játékot aztán nyomod. Nincs ez az ekézés, mint itt. Emellett biztosan érkezik rá Lara is, ha már PC-re nem. Bár, ha hasonló színvonalú PC-s átirat lesz abból is, akkor inkább ne is jöjjön...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.23. 17:31:15