1356
Batman: Arkham Knight
  • grebber
    És ebben mi a pláne? Azt is írd oda az utókornak mert berakok egy bárki által írt szöveget kb ugyanannyit ér mint ez.
  • TomStorm
    Nem az.Miért lenne az?
  • IMYke2.0.0.0
    Az utókornak:

• IMYke2.0.0.0
    Ezt figyeljétek - kiemeltem a lényeget:

• NEOreg3
    PS4
  • grebber
    Szimplán konzol tulaj (gondolom én)
  • Zegi Norbi HUN
    Ez most egy hatalmas szarkazmus?
  • TomStorm
    Hát ez valami nagyon jól sikerült az új Batman!!
    Micsoda hangulat te jó ég:))
  • CalebJoe
    Elment a pínz a sok reklámra a lényegre meg már nem maradt, talán a peccsekre lesz egy kis tőke.
  • Shep
    Hát az meg :)
  • IMYke2.0.0.0
    Belefért volna nekik, ha időben [2 évvel ezelőtt, ahogy azt kell] megkapják a cuccost. Kisujjból kirázták volna. Túlzás nélkül.
  • TBTPumpa
    Azok elfoglaltak mostanság - ezeken dolgoznak:
    Deus Ex PC port
    Hitman PC port
    Rise of the Tomb Raider X360 port (remélem ezután áttérnek a PC-s portra is )

Nem érnek rá holmi Batman játékokkal foglalkozni, nyomatják a Square cuccait.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.23. 17:46:28
  • IMYke2.0.0.0
    Meg is lett az "ára"...
  • Shep
    Gondolom ezek olcsóbban vállalták. Mondjuk azért az Origines fiaskó után nem ezt várta volna az ember tőlük.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.23. 17:45:20
  • IMYke2.0.0.0
    Fel nem foghatom, hogy miért nem a Nixxes kapta például a megbízást...

Aki nem ismerné őket...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.23. 17:45:06
  • Shep
    Ja, a végén még PC-n jobban nézne ki, de szerencsére van sweetfx :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.23. 17:43:19
  • Shep
    Mert hozzánemértőkre lett bízva.
  • IMYke2.0.0.0
    Klasszikus konzol port szaga van...
  • Shep
    Pedig amúgy nem volt rossz játék, vagy legalábbis nekem tetszett.
  • TBTPumpa
    De az nem egy nagy cím volt és nem az adott év legjobban várt játéka volt. Mert a Batman AK a Witcher 3 mellett 2015 legjobban várt játéka volt, de nagyon nehezen, csak sikerült elcseszni, pedig csúsztatták is számtalanszor a játékot a jobb "élmény" érdekében. Hát inkább nem vagyok rá kíváncsi, hogy milyen lett volna ez, ha korábban jelenik meg...

Nem értem, hogy az U3-as motort 2015-ben miért nem lehetett megfelelően belőni? 2009-ben és 2011-ben sikerült nekik, 4 évvel később meg már nem?
    U4 motorral mit műveltek volna ezek?

Minimum gépigény (640x480 felbontáshoz és megközelítőleg 30 FPS értékhez):
    i7 5960X processzor
    24GB Ram
    8GB AMD VGA vagy 6GB-os Nvidia
    120 GB szabad terület

Ajánlott gépigény (800x600 felbontáshoz és 60 FPS-hez):
    PAKS és NASA együttvéve
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.23. 17:43:17
  • CalebJoe
    Júj az a régi csajos Splinter Cell klón, nagyon szarul ment pedig érdekelt volna amire megoldódott meg már senkit sem érdekelt.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.23. 17:39:21
  • Ra1n
    Konzolon meg a witcher és az ac unity volt szar.:-)
    Na most akkor?:-)
  • grebber
    "Srácok a 30 fps lock azért kell, mert a motor komoly szinkronizációs problémákkal küzd. Bizonyos játékelemek a jelenetlimithez vannak kötve, és ezek a jelenetsebesség gyorsulásával felgyorsulnak, míg a lassulással lelassulnak. Mivel a szinkronizáció ebből kifolyólag korlátozott, így általános jelenetlimitet alkalmaznak, hogy minden játékelem megfelelő szinkronban legyen, és ne okozzon problémákat a játszhatóság tekintetében.

Textúrában csak jelenleg maximum a normál. Volt számos textúrára high verzió, de ez a PC-s portból a megjelenés előtt kikerült. Valószínűleg streaming problémája van a játéknak, és ezért úgy döntött a PC-s portot készítő Iron Galaxy, hogy nem szállítja a high textúrákat PC-re."
  • Shep
    Amúgy nem tudom mit vagytok úgy odáig, anno a Stolen NV kártyákon egy jó darabig csak 2-10 fps-el futott, ahhoz képest ez egy remekmű :D
  • CalebJoe

Amúgy is Catwoman ne szaggasson már így pl.

• TBTPumpa
    Számomra tegnap az volt az érvágás, amikor az unlock előtt hirtelen bejelentették, hogy minimum 3GB-os AMD VGA kell ehhez a vacakhoz. Bő 1 éve vásároltam egy R9 280X kártyát (cseszett drágán persze, mert azért 90 000 Ft körüli összegért ma már 3x megölnek) és ez a kártya épphogy elég a játék futtatásához... Én laikus úgy hittem, hogy az a 3GB csak elég lesz pár évig úgy a FullHD felbontásban való játékhoz (kompromisszumokkal persze nem Ultimate Ultra High grafikán)... hát eddig tartott. Ez a játék épphogy elindul vele. Ezt az AMD is nagyon szépen elcseszte, az Nvidia meg a kedves fejlesztők is. Komolyan, még 20GB hátra van, de szerintem már le sem töltöm, csesszék meg! Ezért még a 4500 Ft-os kuponár is sok volt. Ja meg úgy volt, hogy kapunk Harley DLC-t is, de aztán mégsem. Áh, végülis, egy jó pont lett volna a sok szarság mellett, de ezt is elvették...

Komolyan az ilyenek után hagynám az egész PC-s gaminget a francba, 110 000 Ft-ért már utánam dobnak egy 500GB-os X1 konzolt. Oké, hogy 900p meg 30 FPS, meg Micro$$$$$$$$$$oft, de nem kell fejleszteni és nem is szopatnak halálra mindenféle DRM-mel. Megveszed a gépet, meg a játékot aztán nyomod. Nincs ez az ekézés, mint itt. Emellett biztosan érkezik rá Lara is, ha már PC-re nem. Bár, ha hasonló színvonalú PC-s átirat lesz abból is, akkor inkább ne is jöjjön...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.23. 17:31:15
  • IMYke2.0.0.0
    Aranyos :)))

"The Chosen One
    1,806 products in account
    9 reviews

Not Recommended
    0.4 hrs on record
    Posted: 23 June

Batman Unity"
  • Shep
    Hát az Originsből kiindulva amit szintén ők portoltak, lesz itt bug is dögivel, de legalább lelkesek és patcheltek bőszen, szóval talán attól nem kell tartani ,hogy leszarják és ilyen hulladék marad az egész.
  • CalebJoe
    hát nem egy pc-re optimalizálódott cég ez az Iron Galaxy Studios valaki másra kellett volna bízni a support-ot
  • Shep
    Kár, hogy ennek ellenére ocsmány a textúrák többsége.
  • IMYke2.0.0.0
    A megjelenés előtt 5 órával lett feltüntetve a 7950 + 3 GB VRAM.
    Előtte nem az volt ott. Egyik online oldalon fenn is volt/van az eredeti állapotról készült kép.
  • Fpocok
    Előtte írták át. Pár órával :D
    Deruvo meg sincs említve.
  • Myselor
    hát ja.az előzőek se voltak rondábbak,ez kicsit nagyobb várost kapott meg egy batmobilt hajaj és máris 3x akkora gép kell neki vagy több.szánalmas
  • Ra1n
    Azért az se gyenge hogy megjelenés után gyorsan átírták a minimum gépigényt. Szánalmas banda.
  • Shep
    Amúgy ezt a retek graint miért erőltetik, nem értem, olyan foshulladék mosottas szar tőle a kép, ráadásul szerintem pont emiatt az Origins szebb volt.
  • DantesHUN
    Hát igen. Azért remélem megcsinálják, pár parch-el, mert ez így egy rakás szar. Óriási nagy csalódás.
  • Myselor
    amúgy kíváncsi vagyok ezt valaki tesztelte e nekik.de szerintem nem vagy ha igen is kussoltak róla és leszarták milyen lett .majd...majd jön úgyis a sok patch azt valamivel jobb lesz...pf
  • Shep
    Lehet, hogy a PC-s portot is a batmobil edisünt készítő cég csinálta, azért lett ilyen "jó", igaz ez legalább elkészült :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.23. 16:32:00
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos UE3.
    Épp ezért döbbenet ez a port.
  • Myselor
    így van,amég a witcher 3al vígan játszottam a szar gépemen,szebb és nagyobb is addig pl a dragon age már a menüben meghalt,ez is szar és még van 1-2 játék ami el se indul pl mortal kombat x.ez tényleg csak kibaszásból van így