Risen 3: Titan Lords
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ne szenvedjetek meleevel! Ebben is a puskák a menők. 80-90 körüli musket és shotgun skillel, meg durva fegyókkal (elég az 50-60-as muskéta vaze simán, egyiket fejleszteni lehet, másik akad) mindenki pusztul gurul. Egy Leviathan két lövés néha. A skillt jól fel lehet tolni, sok menjen ranged-re, némi kell thoughness-re is a shotgunok miatt. Aztán ha már 15% (később 25%) a critical skillünk, az overkill. Átlag ellenfelek egylövésesek és bazi gyorsan tudunk újra célzott lövést leadni, durva a hatótáv is. És EZ ellen nincs védelem. Hiába emeli fel a kis pracliját, meg hárítgat, meeeg a faxom, akkor is MEGDEGLIK mikor a képébe száll az ólomsörét, vagy pláne a vasgolyó. Beng-beng.

Pisztolyt is fel lehet 1xűen húzni cunning-ból, meg sok cucc is van ami húzza, ha mégis közelharcra adjuk a fejünket és akkor mehet a leűrészelt csövű shoti is.

Később meg kiegészíthetjük mágiával, mert azért van pár genyó, aki immunis a ranged támadásokra (hehe). Ha tudunk tűzzel, jéggel és villámmal támadni, az jó crowd control. Crystal mage varik term. Előző részben voodoo voltam, jó volt (főleg a voodoobabás szemétkedések), itt is elmentem a végsőkig, már joinolhattam volna, de mégis inkább kipróbáltam ezúttal a guardianságot. Nem rossz az. Puska és varázslat, nem jutnak közel, az hótziher, de ha mégis egekbe tolom szépen eleje óta az ellenállást, így kicsi a sebzés, a többit meg kigurulom.

Persze mivel szeretem a handicap-et, én azért gyúrtam melee-re is, rúnakarddal szeretgetem őket, mer poénos. De igazándiból már szükségtelen nagyon.

Nekem úgy is van betárazva, hogy rúnakard+sawed off, musket, shoti, tűz, jég, villám, lebegtetés, gyógyítás stb., így lehet kombinálgatni.

Használni kell a modern technikát, puska és a modern varázslótudományt, kristály mágia. Hősök leszünk in notime. :DDDDDDDDDDDD