Risen 3: Titan Lords
-
Sunrider924 #220 Az nem stunlock hanem a 3xattacks kombo, es azert nem stunlock mert ki lehet dodgeolni, nekem legalabbis a 3ik tamadas 100%ban dodgeolhato volt akarmilyen meretu/ereju az ellenfel. Attol fuggoen mire epitettel ha megtanulod a melee riposte + bladedancer vagy magusnal a spelldancer skilleket akkor felgyorsul a tamadasi sebesseged es beleszakithasz ebbe a 3xattack komboba.
Ami a karaktert illeti sajnos nincs neki semmilyen stunlock max knockback de az se mindig, a firefist az adja kozelre az aoe splasht de mit ad isten a mobok szorodnak/helyezkednek ha a kornyezet engedi es nem valami szuk folyoson megy a csihiupuhi. Kicsit idegesito volt hogy amig nincs spelldancer addig a mobok is bele tudnak szakitani az en 3xattack kombinaciomba, benyel 2 lovest/utest es o ut vissza hamarabb 3ikra. Marad az ut+ut+elgurul...
Van cooldown, es skill is ami csokkenti(battlemage), ha cd-t akarsz nezni/tesztelni rakd ki az action barra a Heal es/vagy Rain of fire-t es latni fogod. Kicsit szivas hogy sajna nem spammolhato instantba mint a kaja/pia heal.
Jobb gombos celzas pipa, ami engez zavar a valtogatas, marmint visszavaltani normal nezetbe a jobbegeres lovoldozesbol az valami katasztrofalisan lassu, sok mobnal max pullolni hasznaltam, Shadow Guardian 3ik utese nem egeszseges.
Nalam irtora bejovos a jatek bar meg csak a 3ik fejezet elejen jarok, kicsit furja az oldalam milyen lehetne a jatek a tobbi factionbe, szemre a demonhunter es a voodoo is utos lehet, marcsak ezert se tartom Risen 2 masolatnak mert itt megint vannak frakciok: Guardians, Pirates, Demonhunters, Voodoo.( az Inkvizicio szigetere meg nem jutottam el, lehet az is elokerul valahol)