1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • dartonite
    Keresel az enciklopediaban egy olyan noble-t aki female es nincs ferje.Megkeresed, elkezded neki csapni a szelet (I want to marry you, vagy valami hasonlo opcio lesz), utana pedig azt hiszem 3 charm pottyot kell kiraknod hogy 'beled zugjon'.
    Aztan visszamesz hozza par nap utan, es ha az azt koveto 2 charm pottyot is kirakod neki, akkor elmondja, hogy keresd meg a faterjat es kerd aldasat a frigyre.
    Megkeresed az oreget, adsz neki 6-7000 aranyat es tied az asszony.Beveszed a csapatba, es 4-5 havonta szul egy gyereket.Igen, ez is bugos.

Sajat kiralysagot meg nem probaltam, vazulluskent kaptam egy varost.Bar ne tettem volna, mert olyan szinten bugos a kaja a varosokban, hogy keptelenseg balanszolni. (az influence rendszer is az btw)
    Jelenleg valami -100 kaja fogy (naponta), hiaba veszem ki a garrisont, hiaba toltom ujra tobb ezer adag etellel manualisan.Ugy tunik az a varos tud prosperalni amelyiknek a kornyezo falvai buzat termelnek.Myzea balszerencseje, hogy neki egy sincs, szoval szopas az egesz.En szemely szerint nem sietnek azzal, hogy sajat kiralysagom legyen.Legalabbis amig ilyen sok a patchelni valo.