1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • MarkBlade
    Még EA ban sincs a jaték. Tuti fognak csiszolni rajta. Ha meg nem a modderek megteszik. A legjobban szeretem a mostani társadalomban /és itt nem rád gondolok/ hogy úgy húznak le játékokat hogy megnéznek videókat a még meg sem jelent játékról. Nem az a bajom hogy véleménye van az embernek mert az egy természetes dolog. Az a baj hogy akár pozitív akár negatív véleményt mond úgy hogy nem játszik/játszott vele. Én is várok mérlegelek a vásárlással és el fogpk gyengülni és megveszem végül. Mert szeretem az ilyen tipusú játékot és mint lejebb írták nincs ilyen más.. egyáltalán semmilyen. Ez persze lehet jó és rossz is egyben. De az elöző játékuk nekem nagyon tetszett így megelelőlegezek nekik egy + jelet látatlanban is. Mert ilyen a szerelem az ember sokszor csalódik de aztán mindig megpróbálja. Nem akarok senkinek beszólni. Csak azért írom ezen sorokat mert a realitás ezt kívánja. Várjuk meg a negatív kritikákkal a játék megjelenését. És addig hátralévő időt próbáljuk átvészelni covid mentesen!