paj01#2
Életembe nem játszottam egy MM résszel sem:) Nem az én zsánerem. Grimlock sem jött be igazán, de ez valahogy mégis megfogott. Pár dolog ami itt hátrányként van megemlítve az a műfaj velejárója. Ez a rácsos, kötött mozgás valóban nem ideális. de meglehet szokni, csak a 3d környezet miatt zavaró eleinte de nekem jobban tetszik így mint a felülnézetes megoldás. AI olyan amilyen , mint a többi hasonló játékban. Nem kell csodákat várni, nyilván van minden mobnak egy skill setje aztán azt pörgeti. Itt a másik oldal a lényeg, hogy a játékos h oldja meg, mert ott már nem ilyen egyszerű a dolog, taktikázni kell meg a csapatod összeállítása, skilljei is sokat számítanak. Én érzek kihívást a játékban ezen a téren. A hangok terén alap dolgokról beszélhetünk, nem meghatározó a játékélmény szempontjából az biztos. Grafika is az egyszerűséget képviseli de itt nem is ezen van a hangsúly, csúnya ha csak arra figyelünk de nekem fel sem tűnik játék közben.
Ezt a pénzhiány dolgot nem értem, én mindig tele vagyok mint a déli busz. Pont fordítva érzem, hogy már-már túl sok is.
Szerintem egy végigjátszást megér a progi ha bejön ez a műfaj.