Macropus Rufus#28
Zero 7th:
"Nem az érdekel, hogy hogy gondolják a retardáltak, hogy hogy került oda, hanem hogy miért NÉZI fának bárki, mikor egyértelműen látszik, hogy kő?"
láttál már az életetben megkövesedett erdőt? Esetleg fát? Nézzél már utánna, hogy az hogyan is néz ki!!! Egyértelműen látszik rajta, hogy kő de még is olyan fa hatással bír.
Továbbá: csak te állítod azt, hogy kő ui. senki nem vizsgálta meg. Nem ment oda a kütyü és nem vitsgálta egy másodpercig sem. Tehát az, hogy te mit állítasz ebben a dolgoban qurvára nem releváns, pontosan annyira lehet igaz is mint az én állításom a megkövesedett fával.
Engem modnjuk érdekelen, hogy szted az a kő, miképpen is kerűlt a semmi közepére. Rétegződött követ én is láttam már, de ott többnyire a környezetében is voltak még hasonló kövek (pl. egy egést hegy). Itt sehol nincs semmi a környezetében, még kavics sem.
Hamár olyan jól szétfikázod más véleményét, legalább egy kurva érvet állítanál a kő mellett ami hihetőbb (annál mint, hogy szerinted az az... ez ám az érv)mint a megkövesedett fa.
megjegyzem: az élet nyomait keressük egy olyan bolygón ahhol feltételezhetően lehetet élet millió évekkel ezelött. A megkövesedett fa esete már túl sok? Az nem fér bele az élet kutatásába? Csak mikróbák lehetnek azok?