Macropus Rufus#26
Zero 7th: szerinted ez szerintem az más szerint meg megint más.
Te véleményed pontosan ugyan annyit ér mitn az enyém, se te se én nem voltunk ott, és még csak meg sem vizsgálta senkit. Szerinted egy rétegződött kő. Rendben van.
Szerintem meg megkövesedett fa. (kő)
A "fadarab"-ra nem tudom, miért mondod, hogy fa, szerintem egyértelműen kő.
jól írtad. Szerinted. De ez egy ugyan csak egy vélemény a sok 10000közt. Lehet igaz lehet nem.
"Az lehet, de ha te fűrészárut képzelsz a Marsra, akkor te még rosszabbul csinálnád."
lehet. De ha az a fa ott van pár ezer éve akkor az már kő. És nem fűrészárú...
"Ja, mert a Földön a sivatagokban meleg van. "
pontosan: a földön a sivatagban nappal dög meleg van ezért éjjel inkább aktívabb a helyi fauna. Namost a Marson a nappali sugárzás erősebb mint az éjszakai, könnyen lehet, hogy az élőlények pl. éjjel aktiválódnak. A nappali meg az álcája miatt úgy is inkább egy kőre hasonlít pl. mint általunk ismert élőlényre. (lásd a hiányzó köveket a marsi képeken.)
" Na azt azért tudatosítsd magadban, hogy a NASA nem neked csinálja a képeket, és nem is neked kell értelmezned."
ezt én nem mondtam. De a publikus képek minősége gáz, a publikációk egy része szintén a hót szar képekre hivatkozik. Nem vitatom, hogy van a NASA birtokában 12000dpi-s kép a Holdról, de mivel ezt senki nem látta még, ezért ez a vagy van vagy nincs.