A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • czihaki
    #9698
    Sajnos igazatok van, ráadásul már az arabok és észak Korea is ezzel foglalkozik rakéta kísérletekkel és atombomba gyártással. Azt már nem is említve hogy hány nagyhatalom tart raktáron atombombát annak ellenére hogy állítólag tiltott lett. Kanada pedig már robot katonák gyártásával foglalkozik.
    Az a szerencse, hogy ez a kormány újra teremti a magyar honvédséget és amerikaiakkal valami fegyvereket és katonai ezt- azt összehoztak. --- Számomra megdöbbentő volt amikor megszűnt a magyar honvédség csak annyi katona volt, akik önként kimentek az arabokhoz-- de annyi nem volt hogy hazánkat védjék-- bár ha a nagyhatalmak megörülnének és kitörne a világháború -- a legpusztítóbb fegyvereket használva, hát nekünk olyasmi aligha van.
    ----Egyszerűen nem értem a világ "felső rétegét" nem hogy annak örülnének hogy milliárdodsokként bőségben élnek, számukra egy másik nemzet és annak "felső-rétege" van útban.-- Azzal bezzeg nem törődnek hogy a világ emberiségének legalább a 70% létminimum alatt él-- S a világ gazdaságát kellene mindenhol felemelni, hogy megszűnjön ez az esztelen népvándorlás.!!