A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • czihaki
    #9688
    A globális klímaváltozás sajnos igaz!! Még akkor is ha egyesek csak eszköznek használják ezt a témát vagy épp nem hisznek benne.-- Az a legnagyobb baj, hogy a világ geofizikusai nem normálisak vagy csak teóriákat gyártottak a földünkkel kapcsolatban, vagy tudják az igazat csak eltusolják az emberiség elől a "felső réteg" utasítására!!!

    A Földünk sajnos belülről kifelé a kéreg felé bomlik fel az IDŐ kezdete óta és már nagyon keskeny a kéreg az óceánok alatt!!! Ezért lesz egyre több földrengés,-- tűzhányók működése.-- az óceán szintje emelkedni fog és sajnos sok vízi élet elpusztulhat, mert a óceán melegedésével csökkenni fog az oxigén tartalma de gázok is törhetnek fel a vízbe kerülve.

    Remélhetőleg, hogy ez a belső felbomlás nem folyamatos és nem lesz erős mindig- csak időszakonként történik-- mert ha ez folytatódik akkor sajnos az emberi faj is búcsút mondhat az életétől az elkövetkező 1000-2000 esztendő múlva.--
    ------!!!!Kivétel a "felső rétegnek" jövőben élő generáció számára, akik addigra elhúznak ha szerencséjük lesz egy másik élhető bolygóra!!! ---

    --Nem szabad mindent elhinni a tudóskáknak-- hiszen milyen tudós az aki fizika elmélettel pofátlanul meghatározta az univerzumot is teremtő Istent --- Akkor az ilyenek mennyi ismerettel rendelkeznek a Földünkkel kapcsolatban?-- mert vagy semmit nem tudnak vagy nem az igazságot mondják!