A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Pares
    #9680
    Szóval akkor az egész klímaváltozás egy hoax? Tagadod, hogy az északi féltekét borító jégrétegből évről évre több olvad meg, mint amennyi létrejön? Hogy melegszik az éghajlat? Gondolom a műholdképeket is és minden adatot évtizedekkel visszamenőleg meghamisították. Érdekes, mert az újvilágtudatlanság cikkében pont azt a jelenséget taglalják, ami az egyik okozója a globális felmelegedésnek. Akkor most saját magadat cáfoló cikket osztottál meg?

    Nyilván a világ legnagyobb és legbefolyásosabb cégeinek, mint a Sinopec, Shell, Aramco, BP vagy ExxonMobile, az az érdekük, hogy bebizonyítsák, hogy amit csinálnak, az káros és negatívan befolyásolja a bolygó klímáját. Nyilván. Logikus. Ezért tervelték ki ezt a hatalmas összeesküvést, aminek az eredménye ez a klímaváltozás hoax lett. Mert szeretik magukat lábon lőni. Még csak véletlenül sem arra költenek dollár száz milliókat, hogy minden olyan dolog ellen lobbizzanak, ami az érdekeiket sérti, hogy a befolyásukat arra fordítsák, hogy a(z alternatív valóság) médiában a klímaváltozást nem létező dolognak állítsák be...

    Mi lenne a Jobbikkal? A legutóbbi választásokon kiderült, hogy a magyar társadalom nagy része nem érett meg arra, hogy saját maga döntsön a saját sorsáról, ugyanis alulinformált, de nem is akar informálódni, könnyen manipulálható, még könnyebben becsapható, megfélemlíthető, olcsón megvehető, nincs igénye vitakultúrára. Innentől fogva az nyer, aki több birkához tudja eljuttatni a saját hazugságait. Ebben pedig kétségtelenül A Párt a legjobb. Köszönjük szépen, Arthur J. Finkelstein és George Birnbaum.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.09.05. 21:09:09