A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Sir Quno Jedi
    #87
    Szvsz. 56 bebizonyította, hogy egy sokezer km-re lévő szuperhatalom sosem fog megvédeni senkit sem egy párszáz kilométerre lévő másiktól (nem hülyék). Ezek fizikai tények, ezen nincs mit vitázni. Pofázni tudtak csak akkoriban is, meg bujtogatni, aztán hagyták, hogy brutálisan vérbefojtsanak minket (ugye a tanulság végett, példát kellett statuálniuk minden időkre, megelőzendő a továbbiakat).

    Aki odalöki a szerencsétlen, rongyos gyerekeket a tankok 100mm-es lövegei elé, hogy NA, küzgyé bazeg, légy szabad, gyerüüünk, itt vagyunk mögötted nem messzeeee, maj kisegítünk, ne félj! Na az a hibás!!! Mivel pontosan tudja mit csinál és röhögve beáldozza őket némi önös érdekből.

    Ha lelkes áldozatként viselkedsz, akkor kihívod magad ellen a sorsot. Pár elszánt puskás emberrel nem lehet legyőzni tankhadosztályokat (mint láthattuk). Az USA is fosott a ruszkiktól, de erre mi szemenköptük őket nagybátran, szemtől-szembe, remélve, hogy majd a nyugati nagytestvér megvéd mninket. Hát nem. Akinek ez nem volt elég tanulság örök életére, az szvsz. nagyonhülye.

    Hofi mondotta jól, te ne tudjad, hogy hol állsz, amíg ők nem tudják, hogy hova mennek... :D