A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
overseer-7 #7244 Az arab, muzulmán világ nem tudja mit csinál.
Nagyon el vannak szédülve.
Hirtelen belefutottak a modern technológia korába.. ami szembe megy a hitrendszerükkel.
Ők annyira meggyőzték magukat, hogy allah ezt csinálta.. azt csinálta, ezért meg azért.. stb, teljesen ütközőpályára került a hitük meg a valóság. Meg vannak zavarodva.. és csak azért is ellent mondanak a valóságnak, és erőszakosan rákényszerítenek másokat is, hogy ebben kell hinni, még akkor is ha értelmetlen és szembe megy a józan ésszel.
A tudomány korában, az ilyen dogmatikus vallási eszmék, kb olyanok, mint abban hinni hogy a föld már pedig akkor is lapos ..és akkor is nekem van igazam.. és kész.
Most ilyen gondolkodással bejönnek ide ezek az emberek. Nem tudják mit csinálnak..
De.. a toleranciának, a türelemnek is van határa, és szép lassan felébred a modern nyugati világ, és olyan pofont lebasz*ak majd az araboknak, hogy soha többet nem fognak magukhoz térni valószínűleg.
Ha eszkalálódni fog a helyzet, mint a történelemben már annyiszor megtörtént ilyen szituáció.. az ellentétek odáig is fokozódhatnak majd, hogy már az emberi erkölcs másodlagossá válik és egyszerűen és célszerűen egy nagyszabású atomcsapással letöröljük az arabokat a térképről..és a közel és közép kelet nem lesz más csak barna papír a térképen.
..szerintem.
de játszanak csak a tűzzel.. én csak örülni fogok, ha nem lesz többé ilyen őrült és erőszakos vallási eszme mint a muzulmán