A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #7223 Egyrészt több alkalommal is elmondtam, hogy utálom az oroszokat
En is tobbszor elmondtam, hogy a USA kulpolitika jopar lepesevel nem ertek egyet... Es akkor? Meg a legjobb esetben sem csinalsz mast, mint amivel engem vadolsz. Igaz, szerintem ennel azert joval rosszabb a helyzeted :)
te gyakorlatilag szinte semmi mással nem foglalkozol, csak az oroszok démonizálásával
Szemmel lathatoan itt joval tobben semmi massal nem foglalkoznak csak a USA demonizalasaval es Putin mosdatasaval. En mindazonaltal csak tenyeket kozlok, melyeket megbizhato, koztiszteletben allo forrasokkal ala is tudok tamasztani. Ez valami miatt nagyon viszket neked...
Mindenesetre hozzam mindenkeppen kozelebb all a nyugati kulturkor es erosen nehezmenyezem, ahogy Oroszorszag semmi mason nem dolgozik, mintsem, hogy az EU-t rombolja, azt a helyet, ahol a csaladom egy resze is el. Kulonosen nem ertem ezt a nagy russophiliat annak tukreben, hogy MO mit koszonhet az elmult 50-70 evben a "nyugatnak" es mit a Szovjetunionak/Oroszorszagnak. Nos, Putin meg mindig azon dolgozik, hogy visszajojjenek azok a "gyonyoru idok", melyek annyi szenvedest okoztak a magyaroknak. Ezen a forumon is a tobbseg lelkesen asszisztal hozza es tapsikol neki. Igazabol ezek az emberek meg is erdemelnek, hogy Putin Europanak szant almai valora valjanak... bar en azt mar csak tavolrol neznem. There you go!
Harmadrészt pedig Oroszországban nincs diktatúra...
Az biztos, hogy nem is demokracia, Putin kijelenteseivel ellentetben. Nevezzuk autokracianak?