A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #6956 De igen, viszont helyesbítettek.
Hol? En ezen az oldalon nem talalom... Meg most is ott van a video melyben Sogor Daniel az orosz kulugyminiszteriumra hivatkozik, ergo ugyanerrol a kamu hirrol van szo, amit mar linkeltem.
Amugy meg mar eleve nem kellett volna ekkora ordas hazugsagot publikalnia az "oroszoknak", akiknek (lifenews) ilyen hirek utan nem tudom ki hisz egyaltalan: Major Russian TV network says US intelligence carried out the Charlie Hebdo attack
az elsődleges problémád, hanem hogy a közmédia orosz propagandát terjeszt
Ezt honnan veszed? En csak annyi megjegyzest fuztem a hirhez, hogy mar MO-ra is eljutott ez a kamu hir.
Ezek szerint, a németek csak azért zúgolódnak a közel egymillió migránsuk miatt, mert az oroszok ezt titkosszolgálatilag megszervezték?
Ne eroltesd a szalmababokat! Senki sem allitotta ezt. Csak azt, hogy az orosz szolgalatok erositik ezeket a mozgalmakat es aktiv intezkedesekkel probaljak a Merkel kormany bukasat elosegiteni. Erre egyebkent eleg sok jel is utal, gondolom tisztaban vagy vele ha elolvastad a cikket. Arra is eleg sok bizonyitek van, hogy az oroszok penzelnek jopar szelsojobboldali mozgalmat az EU-n belul es gondolom az sem teljeseggel veletlen, hogy a Pegida maximalisan pro-orosz, az Oroszorszaggal szembeni szankciok megszunteteseert kuzd es a felvonulasaikon is rendszeresek az orosz zaszlok.
A másik a "Liza ügy" Miért olyan biztos az, hogy ezt a titkosszolgálat szervezte?
Hogy magat az eltunest az FSB szervezte volna azt ketlem, de hogy azonnal (kulugy)miniszteri szinten csaptak le a kamu hirre es terjesztettek a megalapozatlan hazugsagokat, az is biztos. Es vajh, ha nem Merkel es az EU gyengitese lenne a celjuk, akkor miert tettek mindezt?
ami egy másik cikkükre vezet, ahol viszont az előbbi állítást nem bizonyítják, inkább csak sejtetnek.
Mindezek utan az utolso mondatodban egy, az indexenel joval kevesbe alatamasztott hirre hivatkozol... :)