A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Solt
    No, látom betaláltam... megy a vergődés rendesen! :)) Több méltóságot, legyen benned tartás, mert ez így egyre rosszabb. Javasoltam már, hogy válts reget, mert ezt már kinyírtad, lejárattad.

Keptelen vagy szemelyeskedes es indulatok nelkul vitat folytatni.

Ez nettó hazugság, kizárólag azért mantrázod ezt, mert más kapaszkodód nincsen. Kikerülöd a kérdéseket, csak azzal foglalkozol ami nem kínos neked, majd amikor erre rávilágít valaki, akkor nekiállsz hisztizni, és jönnek az alaptalan vádak. Átlátszó, unalmas, igénytelen.

Folyamatosan azon porogsz, hogy en igy meg ugy, holott ennek a vitahoz semmi koze (Ad-hominem).

Ez most rosszul fog esni, de hidd el, egyáltalán nem érdekelsz! :) Már csak azért sem, mert nem tudom ki vagy, egy regnév mögül, magas lovon csücsülve vagdalkozol. Amin "pörgök", az az általad alkalmazott elvakult kettős mérce, ami igenis kapcsolódik a "vitához", mert az amit te vitának hívsz, az nem vitázás, hanem propaganda terjesztés. Ha a propagandára vagyok kíváncsi, akkor bekapcsolom a TV-t... azzal is pont úgy lehet "vitázni" mint veled, mert az sem válaszol a kérdésekre, csak fújja a magáét mint a pereces.

Ha nem akarsz velem vitazni, ne tedd! De ha mar elkezdted, akkor kulturaltan tedd azt!

Amit művelsz, az nem vita, de ezt már eggyel feljebb kifejtettem. Az unalomig ismétled ugyanazokat az állításokat, ami ezt alátámasztja az hiteles forrás, ami ezzel ellentmond arra vagy nem reagálsz, vagy hiteltelennek minősíted. A kulturált vitához hozzátartozik, hogy a vitapartnert egyenlő félként kezeljük, az érveit számba vesszük, elgondolkozunk rajta, nem hazudunk a képébe és legfőképpen nem nézzük hülyének. Az, hogy te kulturált vitára szólítasz fel, eléggé viccesen hangzik. Térjünk erre vissza akkor, amikor az előbbi felsorolásnak maradéktalanul megfelelsz.

Feltetelezem, hogy tanulmanyi vagy szociologiai retardaciobol eredoen egyszeruen nem vagy tisztaban a racionalis es rhetorikailag igenyes diskurzus alapveto szabalyaival (Onus Probandi, Red-herring, Post Hoc, Straw man, Tu Quoque, Appeal to... etc.).

Más szemében a szálkát is meglátja, a magáéban a gerendát sem veszi észre Ideje lenne tükörbe nézned, mert ez a feltételezésed az itt prezentált viselkedésed alapján leginkább rád érvényes. Van annak egy diszkrét bája, hogy ezt így ebben a formában volt képed leírni... :)

Jobba-balra vagdalkozas, sertodesek, semmivel ala nem tamasztott vadaskodasok, "deteakkoris", "ennemiscsakte", "tegedfizetnekezert" es persze az ovodas szintu imbecil sertegetesek szinezik az amugy is verszegeny kontribuciot.

Tisztában vagyok vele, hogy számodra lelki megnyugvást jelent az abba vetett hit, hogy én megsértődtem, de ki kell hogy ábrándítsalak... egyáltalán nem vagyok megsértődve, ezt engedd el nyugodtan! :) A vagdalkozás vádja megint csak tükröt igényelne, szerintem szedd össze a bátorságodat, állj elé, nézz a saját szemedbe, és kezd el sorolni a vádjaidat... hátha segít. Vádaskodás... amivel vádoltalak, azok gyakorlatilag tények, példákat is hoztam rá. Az orosz, pontosabban a Putyin gyűlöleted, az alkalmazott kettős mérce, a kérdések kikerülése, a csúsztatások, majd a kapott eredményen való csámcsogás mind dokumentált tény, csak minimálisan kell követni a tevékenységedet, és ahogy láthatod, nem csak én vagyok ezen a véleményen. A téged lefizettek feltételezések bármennyire is furán hangzik, jó indulatúak. Ugyanis ez az elvakultság amit itt felvonultatsz már egy ideje, ingyen gyakorlatilag az épelméjűséget kérdőjelezi meg... mivel hülyének egyáltalán nem tartalak (bármennyire is meglepő), marad a "pénzt kapsz ezért" feltételezés, ami jelen körülmények között kifejezetten hízelgő szerintem.

Sajnalom, hogy az elet nagyon kibabralt veled, de akkor sem itt kene az IRL sikertelensegeidbol eredo frusztraciodat kielned...

Megható az együttérzés, de hidd el nincs rá szükség... tudom, hogy kényelmesebb egy ilyen jelmezt rám húznod, mert akkor nem kell foglalkozni azzal amikkel szembesítettelek. Ezt teszed a kontra hivatkozásokkal is... nem illenek a képbe, gyorsan hiteltelenné kell maszkírozni, és máris figyelmen kívül hagyható. Ez a kényelmesebb út, megértem, hogy ezt választod, sokan vannak így ezzel...

Aki nem tud normalis hangnemben, normalis ervekkel vitazni, az inkabb menjen pszichologushoz, de ne itt bizonyitsa eziranyu inkompetenciajat ;)

Látod, ebben 100%-ban egyetértek veled, és mivel kifejezetten a szívemen viselem a sorsod, kerestem is gyorsan segítséget neked: LINK Nem kell megköszönni, én már csak ilyen jó fej vagyok! :) Ha ő sem tud segíteni, gyere vissza, és ígérem még egyszer összegyűjtöm azokat a hozzászólásaidat amelyekre igazak az állításaid, hátha még egy szembesítés átlendít a holtponton! :)

ps: Meg mielott ujra azon indulna be a ringlispil, hogy bezzeg en... Igen, en is kovetek el neha hasonlo hibakat, de az amit it te (nem exkluzivan) muvelsz, az egyszeruen katasztrofa.

Jaj, ez nagyon aranyos, de még mindig rettenetesen átlátszó... megértem, hogy benned a katasztrófa érzetét kelti amikor szembesítenek a viselt dolgaiddal, de ezért ne rám haragudj, hanem tarts önvizsgálatot. Az a tény, hogy az ilyen jellegű "viták" egyik résztvevője szinte mindig te vagy, arra enged következtetni, hogy a probléma gyökere nálad keresendő. Kezdj el megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy a propaganda mantrázás magva itt nem hullik termékeny talajra... biztos szar érzés lesz, de idővel majd megszokod, és amikor ezen túl vagy, gyere vissza, hátha menni fog a kulturált vitázás, (nem a másik hülyének nézése, és a propaganda terjesztése) ahol az érveket, forrásokat nem söpörjük le csípőből. Nehezebb, mert gondolkozni is kell, de hidd el nekem, sokkal felemelőbb.