A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Solt #6893 Nyilván akkor a felsorolt cégek csak unalmukban nyávognak. Azért volt csak ennyi a forrás, mert millió más dolgom van ezen kívül, mint írtam, én nem ezért kapom a fizetésem. Egyébként annyi lenne a dolgod, hogy beütöd a keresőbe: "orosz szankciók", és máris EHHEZ hasonló cikkek tömkelegével fogsz találkozni. Ráadásul ez is hozzád közel álló forrás...
Szóval senki nem kényszerítette Oroszországot, hogy más(?) területeit elfoglalja... most mit lehet erre mondani? :D Az ilyen kisstílű húzások teszik komolytalanná a mondandódat. Mint már írtam, én kifejezetten nem szeretem az oroszokat, de ennyire vakon, rendszeresen kettős mércét alkalmazva gyűlölni őket azért már nekem is sok(k). Egy gyenge pillanatodban képzeld azt, hogy te vagy Oroszország feje, és vizsgáld meg ennek fényében a történéseket.
Ha már az anarchia víziója lebeg a szemed előtt... az USA demokrácia exportjának a nyomában mi jár? Az nem anarchia? A saját fegyver lobbijától eltekintve kényszeríti bárki is az USA-t, hogy a világ csendőrének a szerepében tetszelegjen, és keverje a szart mindenhol ahol az érdekei úgy kívánják? Hasonlítsd már össze az Oroszokat az USA-val... melyik nélkül lenne békésebb hely a Föld? Ez a kérdés is költői...
Csak a vita nem azon ment, hogy mekkora a veszteség a szankciók miatt, hanem azon, hogy a szankciók, vagy az olaj alacsony ára okoz-e nagyobb gazdasági gondot. Mondjuk hulla felesleges ezen elmélkedni, mert bárhonnan nézem, az egész konfliktusnak a három résztvevő közül kizárólag egy nyertesen van, de szerinted mégis ő a szent tehén. Én tényleg csak abban bízom, hogy rendesen megfizetnek téged ezért...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.15. 16:44:08