A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #6604 Egyertelmuen azon sertodtel meg, hogy nem valaszoltam neked, mivel ahhoz, hogy mindenkivel foglalkozzak, se erom, se turelmem sincs. Az altalad kifogasolt temakban is tovabb folyt a parbeszed, csak te nem tudtad sikeresen injektalni magadat azokba. Vannak olyan hozzaszolasaim, mire 4-5-6 vagy meg tobb reakcio erkezik. Jopar restriktiv faktor folyomanyakent valamilyen arbitralis ertekrend szerint szurnom kell az ezekre adott valaszok mennyiseget. Az igazsag az, hogy hozzad mar regebben sem volt kedvem es hangulatom. Sajnalom, de vannak olyan emberek, akikre legtobbszor nem szoktam reagalni, mivel nem erzem arra erdemesnek oket. Mig masokkal ugyan fundamentalisan nem ertek egyet megis tudok veluk ertelmes - esetenkent heves - vitat is folytatni. Ezeket az erdektelen embereket legtobbszor ignoralni szoktam, mivel szemmel lathatoan az is sokkal jobb, mint ami itt zajlik annak kovetkezteben, hogy szokasomtol elteroen belementem egy ilyen jellegu "parbeszedbe". Korabbi donteseim helyesseget csak megerositi, hogy a forum temajahoz jelen esetben sem jarultal hozza egyetlen betuvel sem. Egyebkent az utolso mondatoddal is azt erosited, hogy te mar regota ezzel a szemelyeskedo modszerrel probalkozol, mely kulonosen sulytalanna teszi a feminin hisztidet...
Ha nem gond, akkor ezzel szeretnem is lezarni a temat. Ha nagyon szeretnel, akkor meg frocsoghetsz egyet ram, melyre igyekszem majd megallni, hogy valaszoljak ;)
ps: "Az argumentum ad hominem (latinul „személy elleni érvelés”, „személyeskedés”), vagy röviden ad hominem, olyan érvelési hiba, amely a vitapartner személyét, tulajdonságait, vagy személyes érdekeit veszi célba, esetleg cselekedeteit, szavait használja fel vele szemben, gyakran elvonva a figyelmet arról, amit a másik fél állít."