A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Solt #6603 Értem, tehát amikor egy nyilvános topikban te általánosságban teszel egy vádaskodó megjegyzést az oda írogatókra, én nem kérdezhetek erre rá, mert "ki vagyok én"? És én nevettem ki magam, én bohóckodom? Szerintem ennek fuss neki még egyszer.
Magasról teszek rá, hogy válaszolsz-e a kérdésemre avagy sem, kizárólag téged minősít az, hogy nyilvános vádaskodás után érvek is jönnek, vagy csak a flémkeltő böfögés, trollkodás. Pusztán arra kívántam rávilágítani, hogy nálad teljesen természetes az, hogy az általánosító vádaskodás után lapítás van. Semmi mást nem szerettem volna ezzel, csupán kiemelni a jellemedet, illetve azt, hogy milyen szálon műveled a fórumozást. És ez nem személyeskedés, mielőtt megint ezzel jössz, hanem ténymegállapítás!
Egyébként pedig ne tereld abba az irányba, hogy én sértődtem meg, mert nem válaszoltál... egyrészt ehhez te nagyon kevés vagy, másrészt bárki tette volna fel ezt a kérdést, ugyanúgy nem kapott volna választ... mint ahogy több más esetben is eljátszottad már ezeket. Kényes kérdés esetén mindig lapítasz, csak akkor nagy a szád, amikor valami fogást találsz. Nagyon régóta írtam már neked, hogy ez nagyon átlátszó már.